PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 483903" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR</strong></p><p></p><p>fordlar kuyruk mili gücünü baskı balatadan almıyor şanzımandan alıyor devir ise şanzımanda dönen yağ ne kadar çok dönerse yani şanzıman ne kadar seri hareket ederse o şekil devirli döner silal işlerinde fordun bi namı vardır önündeki motordan sonra başlar ondan önce çıkar... 5000 deki ses rölantide çıkan ses bile 1 motora bedeldir ... Ölümsüz efsane motorun yağına suyuna dikkat et kaporta olmasada olur... Ben yeni birşey daha öğrendim bu karaford meselesinde fordun en asılgan kopartıcı traktörleri 68 model ve 69 sonu çıkışlı 74 beygir kısa şanzıman 5 binlikler diğer 72 73 modellere nazaran daha kopartıcılar sebebi şanzıman ve devir çiftte en seri gidenleri 72 model dir ve onların mavi boya kalktıkca altta ana rengi sarı olarak çıkar egzoz tipi biraz daha değişik onların sesi yumuşak bi tonda daha tek tek çıkar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 483903, member: 19401"] [b]Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR[/b] fordlar kuyruk mili gücünü baskı balatadan almıyor şanzımandan alıyor devir ise şanzımanda dönen yağ ne kadar çok dönerse yani şanzıman ne kadar seri hareket ederse o şekil devirli döner silal işlerinde fordun bi namı vardır önündeki motordan sonra başlar ondan önce çıkar... 5000 deki ses rölantide çıkan ses bile 1 motora bedeldir ... Ölümsüz efsane motorun yağına suyuna dikkat et kaporta olmasada olur... Ben yeni birşey daha öğrendim bu karaford meselesinde fordun en asılgan kopartıcı traktörleri 68 model ve 69 sonu çıkışlı 74 beygir kısa şanzıman 5 binlikler diğer 72 73 modellere nazaran daha kopartıcılar sebebi şanzıman ve devir çiftte en seri gidenleri 72 model dir ve onların mavi boya kalktıkca altta ana rengi sarı olarak çıkar egzoz tipi biraz daha değişik onların sesi yumuşak bi tonda daha tek tek çıkar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt