PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="memduh44" data-source="post: 488656" data-attributes="member: 14944"><p><strong>Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR</strong></p><p></p><p>black boys kardeşim sana bi sorun olacak bu kara fordla süperlerin arasında şanzuman defransiyel hidrolik farkı var mı yoksa sadece motor bg mü farklı ben fren balatalarını değiştirdim her tarafta 4 ertane balata çıktı usta bazılarında üçer tane çıkıyo diyo acaba süperlerdemi üçer tane burda fazla yok bu fordlardan pek anlamıyolar yani benim kayısı bahçesi bi tepe eteğine kurulu o yüzden güçlü traktör olması lazım bide frenlerin iyi olması lazım onun için 5000 i aldım hema 3855 vardı çok memnundum satmak zorunda kalmıştım şimdi ford la işlerimizi yürütüyoruz bunun pompası minimec /cav acaba sonradan mı takmışlar yoksa orjinali mi 1967 modeller nere üretimi ingiliz mi amerikan mı seni sitede izlediğim kadarıyla ford konusunda bayaa bilgilisin benide bu konularda aydınlatırsan sevinirim şimdiden teşkr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memduh44, post: 488656, member: 14944"] [b]Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR[/b] black boys kardeşim sana bi sorun olacak bu kara fordla süperlerin arasında şanzuman defransiyel hidrolik farkı var mı yoksa sadece motor bg mü farklı ben fren balatalarını değiştirdim her tarafta 4 ertane balata çıktı usta bazılarında üçer tane çıkıyo diyo acaba süperlerdemi üçer tane burda fazla yok bu fordlardan pek anlamıyolar yani benim kayısı bahçesi bi tepe eteğine kurulu o yüzden güçlü traktör olması lazım bide frenlerin iyi olması lazım onun için 5000 i aldım hema 3855 vardı çok memnundum satmak zorunda kalmıştım şimdi ford la işlerimizi yürütüyoruz bunun pompası minimec /cav acaba sonradan mı takmışlar yoksa orjinali mi 1967 modeller nere üretimi ingiliz mi amerikan mı seni sitede izlediğim kadarıyla ford konusunda bayaa bilgilisin benide bu konularda aydınlatırsan sevinirim şimdiden teşkr [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt