PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="memduh44" data-source="post: 489209" data-attributes="member: 14944"><p><strong>Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR</strong></p><p></p><p>kardeş yorumların için tşkr 3855 çok randımanlı bi traktördü frenleri harikaydı en az 15 tane traktör değiştim (bu arada yaş 41 )hema gibisini görmedim keşke fabrikası kapanmayıp biraz geliştirselerdi kardeş bu hemaların arka kısım 4000 lik fordların senin 3610 u çevirmek istewrsen uyum sağlar mı veya maliyeti ne olur araştırmak lazım bide benim hema 2004 yılında sağ taraf kovan içini dağıtmıştı (defransiyelle frenlerin bulunduğu dişlilerin arasına civata düşmüş bilyaları cer i parçalamıştı )ozamanın parasıyla adanada kendim gidip parçaları almıştım 650 milyon tutmuştu sen eğer ustayla görüş uyum sağlarsa komle sağ sol kovan çıkma bulabilirsen hesaplı olur yoksa tahminim çok masraf olur (bu arada benim 5000 liğin arkada fomoco yazıyo )heralde amerikan olsa gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memduh44, post: 489209, member: 14944"] [b]Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR[/b] kardeş yorumların için tşkr 3855 çok randımanlı bi traktördü frenleri harikaydı en az 15 tane traktör değiştim (bu arada yaş 41 )hema gibisini görmedim keşke fabrikası kapanmayıp biraz geliştirselerdi kardeş bu hemaların arka kısım 4000 lik fordların senin 3610 u çevirmek istewrsen uyum sağlar mı veya maliyeti ne olur araştırmak lazım bide benim hema 2004 yılında sağ taraf kovan içini dağıtmıştı (defransiyelle frenlerin bulunduğu dişlilerin arasına civata düşmüş bilyaları cer i parçalamıştı )ozamanın parasıyla adanada kendim gidip parçaları almıştım 650 milyon tutmuştu sen eğer ustayla görüş uyum sağlarsa komle sağ sol kovan çıkma bulabilirsen hesaplı olur yoksa tahminim çok masraf olur (bu arada benim 5000 liğin arkada fomoco yazıyo )heralde amerikan olsa gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Alıntılar)
BUDA BENİM EMEKTAR ARKADAŞLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt