PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
BUDA BENİM EMEKTAR DOSTUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="safanuroglu" data-source="post: 239768" data-attributes="member: 14745"><p><strong>Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR DOSTUM</strong></p><p></p><p>Akü kutup başlarına dediğin gibi motor yağı sürerim kardeş köye gittiğim zaman. Oksitlenmeyi o şekilde engellemiş oluruz. Bizim o derece çok işimiz yok kardeş.. Bizim işlediğimiz en fazla bu sene işte.. 160 dekar filan. Yani sürekli olarak traktörle iş yapmıyoruz.. Keşke traktör üstünden inme fırsatımız olmasa.. O kadar çok işimiz olsa yani ama imkanlar kısıtlı yani. İstesek de imkansız. </p><p></p><p>Geçenlerde traktörün yağ çubuğunu çekip dinledim. Özellikle bu tork olayını öğrendikten sonra traktörü biraz eze eze kullanmaya başladım. 1500 devirin genel olarak altına inmemeye çalışıyorum. Mayıs ayı nadaslarını yapmak bana kısmet olursa nadaslara girmeden önce ön takımlara gres basıp ondan sonra tarlaya gideceğim. Artı, ikili pullukla sürüm yaparız biz.. 3 ' lü pulluk takıp gideceğim. Ne kadar yüksek devir bence o kadar çok sağlıklı motor. Bayılacağına bağırsın kardeşim. </p><p></p><p>Bizim traktör 1996 model 60-56 fiat. Bunların maksimum torkları nedir bulamadım.. İlk çıkım karaburunlardan, tümosan motoru var içinde.. Ah kardeşim bir işim traktörle olsa valla çiçek resimleri bile çizerdim üstüne de .. farklı farklı dertler çıkıyor, işler çıkıyor işte. Ama elimden geldiği kadar da özen gösteriyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safanuroglu, post: 239768, member: 14745"] [b]Ynt: BUDA BENİM EMEKTAR DOSTUM[/b] Akü kutup başlarına dediğin gibi motor yağı sürerim kardeş köye gittiğim zaman. Oksitlenmeyi o şekilde engellemiş oluruz. Bizim o derece çok işimiz yok kardeş.. Bizim işlediğimiz en fazla bu sene işte.. 160 dekar filan. Yani sürekli olarak traktörle iş yapmıyoruz.. Keşke traktör üstünden inme fırsatımız olmasa.. O kadar çok işimiz olsa yani ama imkanlar kısıtlı yani. İstesek de imkansız. Geçenlerde traktörün yağ çubuğunu çekip dinledim. Özellikle bu tork olayını öğrendikten sonra traktörü biraz eze eze kullanmaya başladım. 1500 devirin genel olarak altına inmemeye çalışıyorum. Mayıs ayı nadaslarını yapmak bana kısmet olursa nadaslara girmeden önce ön takımlara gres basıp ondan sonra tarlaya gideceğim. Artı, ikili pullukla sürüm yaparız biz.. 3 ' lü pulluk takıp gideceğim. Ne kadar yüksek devir bence o kadar çok sağlıklı motor. Bayılacağına bağırsın kardeşim. Bizim traktör 1996 model 60-56 fiat. Bunların maksimum torkları nedir bulamadım.. İlk çıkım karaburunlardan, tümosan motoru var içinde.. Ah kardeşim bir işim traktörle olsa valla çiçek resimleri bile çizerdim üstüne de .. farklı farklı dertler çıkıyor, işler çıkıyor işte. Ama elimden geldiği kadar da özen gösteriyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
BUDA BENİM EMEKTAR DOSTUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt