PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
buda bizim 285 s ile gübre atıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aygün 10" data-source="post: 515904" data-attributes="member: 3789"><p><strong>Ynt: buda bizim 285 s ile gübre atıyoruz</strong></p><p></p><p>Buğdaylar çok küçük gübreler erken atılmış oldu sanki.Bende üre attım. Ama kardeşlemede atınız deniyor.Erken atmak kardeşlenmeyi engelleyerek buğdayın direk sapa kalkmasından korkuyorum.Üre atılsaydı bir nemze iyi olurdu.Çünkü üre geç etkilidir. daha sonra da 33 lük atılır 3. olarak .</p><p>Birde 2. gübrede üreyi 7,8,9, kğ/da. üçüncü gübrelemeyide ;8 kğ 33 lük deniyor.gübre firmalarının tavsiyelerinde.Daha fazlasının sularımızı kirleteceğinden şüpheliyim.</p><p>Bu rakamlar kök gübresinin 20.20.0+zn ; 35-50kğ/da. olarak atıldı kabul ediliyor arkadaşlar.</p><p>Herkese kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygün 10, post: 515904, member: 3789"] [b]Ynt: buda bizim 285 s ile gübre atıyoruz[/b] Buğdaylar çok küçük gübreler erken atılmış oldu sanki.Bende üre attım. Ama kardeşlemede atınız deniyor.Erken atmak kardeşlenmeyi engelleyerek buğdayın direk sapa kalkmasından korkuyorum.Üre atılsaydı bir nemze iyi olurdu.Çünkü üre geç etkilidir. daha sonra da 33 lük atılır 3. olarak . Birde 2. gübrede üreyi 7,8,9, kğ/da. üçüncü gübrelemeyide ;8 kğ 33 lük deniyor.gübre firmalarının tavsiyelerinde.Daha fazlasının sularımızı kirleteceğinden şüpheliyim. Bu rakamlar kök gübresinin 20.20.0+zn ; 35-50kğ/da. olarak atıldı kabul ediliyor arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
buda bizim 285 s ile gübre atıyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt