PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Buğaday faturasında kesinti..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1044912" data-attributes="member: 54456"><p>Şimdi ben 70 ton arpa dökecem diyelim 72 kuruştan anlaştık bundan fatura için %3 kesitğinde 2.100 tl gibi bir kesinti olacak.Ton başına yüzde 3 kesinti.EE ozaman ben arpamı 69 kuruşa vermiş olacam.Ve devletin genelde 300 kg dekara üzerine destek vermiyor.150 dekar yerden 500-600 kg bekliyorum.Devletin dediği gibi 300 kg kadar destek veriyosa 45 ton kadarından destek alıcam. 45 tonun kesintisi 1.350 tl.Faturaları verdiğimde 2100 tl destek vericek taaaaaa mayıs ayında.21000 den 1.350 yi çıkarırsak 900 lira destek kalıyor ozaman.Birde bas bas bağırıyolar dengesizler arpada buğdayda ton başına 50 lira destek diye hay allahım yaaa....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1044912, member: 54456"] Şimdi ben 70 ton arpa dökecem diyelim 72 kuruştan anlaştık bundan fatura için %3 kesitğinde 2.100 tl gibi bir kesinti olacak.Ton başına yüzde 3 kesinti.EE ozaman ben arpamı 69 kuruşa vermiş olacam.Ve devletin genelde 300 kg dekara üzerine destek vermiyor.150 dekar yerden 500-600 kg bekliyorum.Devletin dediği gibi 300 kg kadar destek veriyosa 45 ton kadarından destek alıcam. 45 tonun kesintisi 1.350 tl.Faturaları verdiğimde 2100 tl destek vericek taaaaaa mayıs ayında.21000 den 1.350 yi çıkarırsak 900 lira destek kalıyor ozaman.Birde bas bas bağırıyolar dengesizler arpada buğdayda ton başına 50 lira destek diye hay allahım yaaa.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Buğaday faturasında kesinti..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt