PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bugday arpa 50 kurus gubre 2tl mazot 4 tl cıftcı neyapsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 554923" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: bugday arpa 50 kurus gubre 2tl mazot 4 tl cıftcı neyapsın</strong></p><p></p><p>şimdi arkadaşlar hep çiftçiyiz ve allaha şükür iyi kötü geçinip gidiyoruz..benim yaşım 39 okul yıllarını sayma 20 yıldır bu işin içindeyim..bulundugum yerde kuru tarım yaygın yani su yok .böyle oluncada mecburen buğday ekmek zorundayım..ve yıla göre verim değişiyor..</p><p>ülkemizin her yerinde iklim ve toprak yapısı bir değil..buda en önemli faktör..ben bir yıl nadas bir yıl ekmek şartıyla yılda dönümden (1000m2) en cok 320 kilo alırken..başka yerde sulama ve iklim farkıyla bugdaydan 400 500 kg alan var +bir yılda 3 mahsül alan arkadaşlar var o yüzden herkez bu konuya bu acıdan bakması lazım..yeri geliyor biz elimizdeki buğdayı satamıyoruz samanı satıp masrafını cıkaran arkadaşlar var ..buda dediğim gibi yer ve talep meselesi o yüzden tartışıp birbirnizi kırmanıza gerek yok..</p><p>mevlam az verip ele güne muhtaç etmesin cok verip azdırmasın..oldumu canlarım..bu devran böyle gelmiş böyle gider..bol ve helalinden kazaçlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 554923, member: 35264"] [b]Ynt: bugday arpa 50 kurus gubre 2tl mazot 4 tl cıftcı neyapsın[/b] şimdi arkadaşlar hep çiftçiyiz ve allaha şükür iyi kötü geçinip gidiyoruz..benim yaşım 39 okul yıllarını sayma 20 yıldır bu işin içindeyim..bulundugum yerde kuru tarım yaygın yani su yok .böyle oluncada mecburen buğday ekmek zorundayım..ve yıla göre verim değişiyor.. ülkemizin her yerinde iklim ve toprak yapısı bir değil..buda en önemli faktör..ben bir yıl nadas bir yıl ekmek şartıyla yılda dönümden (1000m2) en cok 320 kilo alırken..başka yerde sulama ve iklim farkıyla bugdaydan 400 500 kg alan var +bir yılda 3 mahsül alan arkadaşlar var o yüzden herkez bu konuya bu acıdan bakması lazım..yeri geliyor biz elimizdeki buğdayı satamıyoruz samanı satıp masrafını cıkaran arkadaşlar var ..buda dediğim gibi yer ve talep meselesi o yüzden tartışıp birbirnizi kırmanıza gerek yok.. mevlam az verip ele güne muhtaç etmesin cok verip azdırmasın..oldumu canlarım..bu devran böyle gelmiş böyle gider..bol ve helalinden kazaçlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bugday arpa 50 kurus gubre 2tl mazot 4 tl cıftcı neyapsın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt