PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Bugday arpa fiatlarından memnunmusunuz anket
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 392450" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: Bugday arpa fiatlarından memnunmusunuz anket</strong></p><p></p><p>ben siteni sahibiyim yada yöneticiyim dedmmi ?? sitede üyeysen kurala uycan ha cezan nası olur bilemem yöneticiler bi zarar gözrmez yorumundan bişe demez yada uyarı ban kilit uzaklaştırma vs. alınır .. beni ilgilendirmez ben zaten konu 2009da açılmış dedm iktidar dendi bende konuyu siyasete ÇEVİRMEYELİM dedim çevirme demedm sadece konu siyasete dönmesin die uyarmak amaçlı dedm .. bunu yönetici ve mustafa abi bilir ben dost tavsiyesi verdim geçen gün siyaset konusu açıldı kaç kişi uzaklaştırıldı vs. çünkü konu gittikçe siyasete dönecekti.. </p><p>her neyse ben uyardım geçtim bundan sonrasını yöneticiler bilir beyki ceza gerektirmicektir beyki ilerde cezalar gerekecektir vs. anlş-*s anlş-*s anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 392450, member: 19379"] [b]Ynt: Bugday arpa fiatlarından memnunmusunuz anket[/b] ben siteni sahibiyim yada yöneticiyim dedmmi ?? sitede üyeysen kurala uycan ha cezan nası olur bilemem yöneticiler bi zarar gözrmez yorumundan bişe demez yada uyarı ban kilit uzaklaştırma vs. alınır .. beni ilgilendirmez ben zaten konu 2009da açılmış dedm iktidar dendi bende konuyu siyasete ÇEVİRMEYELİM dedim çevirme demedm sadece konu siyasete dönmesin die uyarmak amaçlı dedm .. bunu yönetici ve mustafa abi bilir ben dost tavsiyesi verdim geçen gün siyaset konusu açıldı kaç kişi uzaklaştırıldı vs. çünkü konu gittikçe siyasete dönecekti.. her neyse ben uyardım geçtim bundan sonrasını yöneticiler bilir beyki ceza gerektirmicektir beyki ilerde cezalar gerekecektir vs. anlş-*s anlş-*s anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Bugday arpa fiatlarından memnunmusunuz anket
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt