PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA HÜMİKASİT UYGULAMASI HAKKINDA FİKRİ VE BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1364138" data-attributes="member: 919"><p>Bence sen bir doktora görün. Bana karşı kin besliyorsun. </p><p>Sen ile alakalı birşey yokken esas yırtık dondan sen çıkıyorsun. Her yazdığım konuya cumburlop atlıyorsun. </p><p>Sen ne ayaksın? </p><p>Sen hariç kimi çileden çıkarmışım?</p><p>Sen mi öğreteceksin bana ne yazacağımı nereye gideceğimi?</p><p>Adam yazmış bende fikrimi söyledim. Hatta özel mesajdan bana yazmış. Bende belirttim.</p><p>Gel benim ürünümü kullan da demedim. </p><p>Sen kim oluyosun da bana yüzsüz diyorsun. </p><p>Bu sitede 2008 yada 2009 yılından beri varım. Benim kim olduğumu, nasıl bir insan olduğumu bu sitede ki temel taşı olan çoğu insanlar bilir. </p><p>Ne yazık ki senin gibi insanlar da bu sitede var. </p><p>Sorgusuz sualsiz bana karşı cephe alıyorsun. Belki bunda da benim hatam olabilir. </p><p>Tek tek maden maden gezip, en iyi hammaddeyi buluyorum. Ve üretimi mi yapıyorum. </p><p>Senin gibi klavye başından da artistlik yapmıyorum. </p><p>Umarım bir gün karşılaşırız ve yüz yüze bana bunları söylersin ve tartışırız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1364138, member: 919"] Bence sen bir doktora görün. Bana karşı kin besliyorsun. Sen ile alakalı birşey yokken esas yırtık dondan sen çıkıyorsun. Her yazdığım konuya cumburlop atlıyorsun. Sen ne ayaksın? Sen hariç kimi çileden çıkarmışım? Sen mi öğreteceksin bana ne yazacağımı nereye gideceğimi? Adam yazmış bende fikrimi söyledim. Hatta özel mesajdan bana yazmış. Bende belirttim. Gel benim ürünümü kullan da demedim. Sen kim oluyosun da bana yüzsüz diyorsun. Bu sitede 2008 yada 2009 yılından beri varım. Benim kim olduğumu, nasıl bir insan olduğumu bu sitede ki temel taşı olan çoğu insanlar bilir. Ne yazık ki senin gibi insanlar da bu sitede var. Sorgusuz sualsiz bana karşı cephe alıyorsun. Belki bunda da benim hatam olabilir. Tek tek maden maden gezip, en iyi hammaddeyi buluyorum. Ve üretimi mi yapıyorum. Senin gibi klavye başından da artistlik yapmıyorum. Umarım bir gün karşılaşırız ve yüz yüze bana bunları söylersin ve tartışırız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA HÜMİKASİT UYGULAMASI HAKKINDA FİKRİ VE BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt