PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA KAR - ZARAR DEVAM MI YOKSA KİRAYA HAYIR MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1205110" data-attributes="member: 76771"><p>o zaman soyle soyleyim adam 5 yil vadeli 140000 euro ya makine aliyo taksiti yaklasik pesinati cikinca 22000 euro yillik yuzde en az 20 artmasi ile taksit oldu 26000 euro makine hersene bir traktor kada deger kaybeder onu saymiyorum bile iyi bir usta gecen yil 16000 lira idi sirf makinenin nakliyesi 10000 aldigin her 12 liranin 6-7 lirasi mazot birde hesapta olmayan ariza olursa sen dusun. 150 donum yer ekiyosun 1 lira fazla versen 150 tl zarar edersin ben 1 lira eksik alsam 18000 lira zararim olur fazla ver diye demedim hakkimiz olmayanda gozumuz yok hani diyecem sizin gordugunuz kadar kar etsede icim yanmaz. Sen tarlaya yilda 10 gun gidersin bicerci 3 ay. Sunuda diyeyim bir cok yerde biciyoz sivasta dokmesinin nedeni samancilara bictirirler bedava onlarda samani alir tarla sahibi para vermez onlarda memnun tarla sahibide bizde biciyoz oyle bi sorun olmuyo tabandan bictiriyolar samancilara satip parayi bize veriyolar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1205110, member: 76771"] o zaman soyle soyleyim adam 5 yil vadeli 140000 euro ya makine aliyo taksiti yaklasik pesinati cikinca 22000 euro yillik yuzde en az 20 artmasi ile taksit oldu 26000 euro makine hersene bir traktor kada deger kaybeder onu saymiyorum bile iyi bir usta gecen yil 16000 lira idi sirf makinenin nakliyesi 10000 aldigin her 12 liranin 6-7 lirasi mazot birde hesapta olmayan ariza olursa sen dusun. 150 donum yer ekiyosun 1 lira fazla versen 150 tl zarar edersin ben 1 lira eksik alsam 18000 lira zararim olur fazla ver diye demedim hakkimiz olmayanda gozumuz yok hani diyecem sizin gordugunuz kadar kar etsede icim yanmaz. Sen tarlaya yilda 10 gun gidersin bicerci 3 ay. Sunuda diyeyim bir cok yerde biciyoz sivasta dokmesinin nedeni samancilara bictirirler bedava onlarda samani alir tarla sahibi para vermez onlarda memnun tarla sahibide bizde biciyoz oyle bi sorun olmuyo tabandan bictiriyolar samancilara satip parayi bize veriyolar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA KAR - ZARAR DEVAM MI YOKSA KİRAYA HAYIR MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt