PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA KAR - ZARAR DEVAM MI YOKSA KİRAYA HAYIR MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1205246" data-attributes="member: 76771"><p>Oyle ise sizde verin o parayi bi makine alin niye baskasina is yaptiriyosunuz ben 130000 verip almadim benim ki farkli geneli boyledir. Madem bu kadar kolay para kazanmak odemek al bi tane niye arazi ile ugrasiyosunuz hatta 70 80 donum satin pesin paraya alin bicerle hersene 25 donum alirsiniz. Bu isten zengin olanida hic gormedim ama batan cok sizde bunu yanlis anlamayin ben sunu demiyorum bicerci adam borclu cok bicecegim diye ozenmez demiyorum genellemeye karsiyim adiyamanda dekara 500-600 kg veren bugdayi yaklasik 40 yildir biciyoz birakin dokuyo demelerini onlardan once biz deriz kendimize Ayip olacak diye bizim bicer dokuyosa kendi tarlamizda dokuyodur acele ile gece biceriz kendimizinkini makineyi komsudan kurtaramayiz. Simdi ciftcilerde sehirde adam iki gun izin aliyo hasati yapip gidiyo bugday aciklaniyo 900 biz bicene kadar tuccar aliyo kendimiz 800 e veriyoz dokse kurt kus yer 4 tekelci yiyecegine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1205246, member: 76771"] Oyle ise sizde verin o parayi bi makine alin niye baskasina is yaptiriyosunuz ben 130000 verip almadim benim ki farkli geneli boyledir. Madem bu kadar kolay para kazanmak odemek al bi tane niye arazi ile ugrasiyosunuz hatta 70 80 donum satin pesin paraya alin bicerle hersene 25 donum alirsiniz. Bu isten zengin olanida hic gormedim ama batan cok sizde bunu yanlis anlamayin ben sunu demiyorum bicerci adam borclu cok bicecegim diye ozenmez demiyorum genellemeye karsiyim adiyamanda dekara 500-600 kg veren bugdayi yaklasik 40 yildir biciyoz birakin dokuyo demelerini onlardan once biz deriz kendimize Ayip olacak diye bizim bicer dokuyosa kendi tarlamizda dokuyodur acele ile gece biceriz kendimizinkini makineyi komsudan kurtaramayiz. Simdi ciftcilerde sehirde adam iki gun izin aliyo hasati yapip gidiyo bugday aciklaniyo 900 biz bicene kadar tuccar aliyo kendimiz 800 e veriyoz dokse kurt kus yer 4 tekelci yiyecegine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA KAR - ZARAR DEVAM MI YOKSA KİRAYA HAYIR MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt