PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday desteği 11,5 kuruş desteğiini 5 kuruşa indirmiş....!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tekin0003" data-source="post: 425989" data-attributes="member: 13791"><p><strong>Ynt: Buğday desteği 11,5 kuruş desteğiini 5 kuruşa indirmiş....!</strong></p><p></p><p>bence vermesin neden mi şimdi şu yönden gübre geçen sene 31 liraya aldığım 20-20-0 şimdi ise 60 liraya aldım dediğim tarih TEMMUZ ayı vermesin ötv yi kaldırsın üretim amaçlı kullanılan yerlerde.mazot ise malüm ben 2 senedir almıyorum mazot kendi ürettiğim mazotu kullanıyorum. bence şimdiki fiyatlar düşük vermedim vermem pancar fiyatından haberiniz varmı 5 senedir aynı girdi aynı çıktı 5 kat yükseldi kimin iktidat hesabıı yaptığı var.ben buğday faturamı verdim ne gelirse bereket ama verdiğini iki katını alıyor.arkadaşlar yalvarıyorum az ekin temiz bakın.çok dikmekle çocuk çok olmaz.160 dk yer imar ediyorum 55-56 ve 70-66 traktör var ama herkes değiştirdi diye herkes lüx yaşam yaşıyor benim veya bir başkasının sıfır traktör alması bence mantıksız delilik çeşit çeşittir o yüzden benim fikirlerim sizin kafanıza yatmaz sizin fikirleriniz beniz kafama yatmaz.Allah kolaylık versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tekin0003, post: 425989, member: 13791"] [b]Ynt: Buğday desteği 11,5 kuruş desteğiini 5 kuruşa indirmiş....![/b] bence vermesin neden mi şimdi şu yönden gübre geçen sene 31 liraya aldığım 20-20-0 şimdi ise 60 liraya aldım dediğim tarih TEMMUZ ayı vermesin ötv yi kaldırsın üretim amaçlı kullanılan yerlerde.mazot ise malüm ben 2 senedir almıyorum mazot kendi ürettiğim mazotu kullanıyorum. bence şimdiki fiyatlar düşük vermedim vermem pancar fiyatından haberiniz varmı 5 senedir aynı girdi aynı çıktı 5 kat yükseldi kimin iktidat hesabıı yaptığı var.ben buğday faturamı verdim ne gelirse bereket ama verdiğini iki katını alıyor.arkadaşlar yalvarıyorum az ekin temiz bakın.çok dikmekle çocuk çok olmaz.160 dk yer imar ediyorum 55-56 ve 70-66 traktör var ama herkes değiştirdi diye herkes lüx yaşam yaşıyor benim veya bir başkasının sıfır traktör alması bence mantıksız delilik çeşit çeşittir o yüzden benim fikirlerim sizin kafanıza yatmaz sizin fikirleriniz beniz kafama yatmaz.Allah kolaylık versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday desteği 11,5 kuruş desteğiini 5 kuruşa indirmiş....!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt