PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday gübreleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1302202" data-attributes="member: 73494"><p>Ama hocam herşeyi anliyorum teorik olarak katılıyorum da .fakat uygulama da biz ne zaman tabani 20 kg dan az attik..çıkış hep sari ve zayif oldu....30 kg dap attığımız yillarda inanin hic bir sorun yaşamadık.kaldi ki çevremde o kadar cok 20-20 kullananlar var ki hem de 35-40 kilo arasi.yani tabana her yil 7-8 azot verenler var çevremde ve hic vacgecmiyolar.ama sunu unutmadan soyleyeyim.bizim buralar iliman iklim oldugu icin buğdaylar hizli buyuyup 1 ay icerisinde kardesleme donemine girdigi bile oluyor acaba tabana verilen fazla azotun negatif etkisini ondan mi görülmüyor desek...tabana verilen azot miktari 3 den degilde 5 den fazlasinin zarar verebileceğini isitmisligim var idi..eger 3 ise o zaman tabana 20-20 de versek dap ta versek 15 kg in uzeri hep zarar verir manası cikmaz mi ki..uygulamada çevremde 20 kg in altinda taban gubresi atan duymadim..zaten 20 kg in altinda taban atip ta 500 kg o geçen de duymadim.bizim buralarda bir söz dolaşır. Ne kadar tabana destek o kadar verime katki.....uygulama böyle ama teorik te belki de siz haklısınız. ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1302202, member: 73494"] Ama hocam herşeyi anliyorum teorik olarak katılıyorum da .fakat uygulama da biz ne zaman tabani 20 kg dan az attik..çıkış hep sari ve zayif oldu....30 kg dap attığımız yillarda inanin hic bir sorun yaşamadık.kaldi ki çevremde o kadar cok 20-20 kullananlar var ki hem de 35-40 kilo arasi.yani tabana her yil 7-8 azot verenler var çevremde ve hic vacgecmiyolar.ama sunu unutmadan soyleyeyim.bizim buralar iliman iklim oldugu icin buğdaylar hizli buyuyup 1 ay icerisinde kardesleme donemine girdigi bile oluyor acaba tabana verilen fazla azotun negatif etkisini ondan mi görülmüyor desek...tabana verilen azot miktari 3 den degilde 5 den fazlasinin zarar verebileceğini isitmisligim var idi..eger 3 ise o zaman tabana 20-20 de versek dap ta versek 15 kg in uzeri hep zarar verir manası cikmaz mi ki..uygulamada çevremde 20 kg in altinda taban gubresi atan duymadim..zaten 20 kg in altinda taban atip ta 500 kg o geçen de duymadim.bizim buralarda bir söz dolaşır. Ne kadar tabana destek o kadar verime katki.....uygulama böyle ama teorik te belki de siz haklısınız. .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday gübreleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt