PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci54" data-source="post: 1321147" data-attributes="member: 248"><p>Tek başına tebuconazole bana pek mantıklı gelmiyor...</p><p></p><p>Opera maxın muadiline gelince aktifler aynı ve aynı miktar olabilir ama başka değişkenler olabilir... Çinden muadil ilaçlar ya aktif olarak ya da tamamen hazır olarak alınıyor... Hazır olarak alınırken birçok farklı seçenek içinden tercih yapılarak alınabiliyor ilaçlar... Yani aynı aktif aynı miktar ama kalite farķına ve parasına göre birçok seçenek olabiliyormuş... Fiyat farkı yalnızca markadan kaynaklanmıyor yani... Bu yüzden orjinal ilaç atmakta fayda görüyorum...</p><p></p><p>Örneğin basf stomp extra ve upl fist gold...</p><p>Biri alman biri hintli</p><p>Aynı aktif pendimethalin</p><p>Aynı miktar 450 g/l</p><p>İkisi de kapsül içinde</p><p>Farklı kapsül teknolojisi...!!!</p><p>Alman daha kaliteli kapsül yapıyor... Bu yüzden hintliler daha ucuza veriyor müşteri çekmek için... </p><p>Eksik yönünü fiyatla telafi etme yöntemi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci54, post: 1321147, member: 248"] Tek başına tebuconazole bana pek mantıklı gelmiyor... Opera maxın muadiline gelince aktifler aynı ve aynı miktar olabilir ama başka değişkenler olabilir... Çinden muadil ilaçlar ya aktif olarak ya da tamamen hazır olarak alınıyor... Hazır olarak alınırken birçok farklı seçenek içinden tercih yapılarak alınabiliyor ilaçlar... Yani aynı aktif aynı miktar ama kalite farķına ve parasına göre birçok seçenek olabiliyormuş... Fiyat farkı yalnızca markadan kaynaklanmıyor yani... Bu yüzden orjinal ilaç atmakta fayda görüyorum... Örneğin basf stomp extra ve upl fist gold... Biri alman biri hintli Aynı aktif pendimethalin Aynı miktar 450 g/l İkisi de kapsül içinde Farklı kapsül teknolojisi...!!! Alman daha kaliteli kapsül yapıyor... Bu yüzden hintliler daha ucuza veriyor müşteri çekmek için... Eksik yönünü fiyatla telafi etme yöntemi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt