PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci54" data-source="post: 1321177" data-attributes="member: 248"><p>Sahte ilaçlar da karekodlu oluyor... Bizlerin fiziki olarak ayırd etmesi pek mümkün olmuyor... Ancak o karekodun fotosunu, seri numarasını ve tarihinin filan fotosunu çekip o firmada çalışan birini bulup ona yollar ve teyit ettirebiliriz... </p><p></p><p>Genelde sahte satanlar hepsini değilde malın bir kısmını sahte satıyor bildiğim kadarıyla... Yuzde yirmisi otuzu gibi... Her ambalajın tek tek fotosunu çekip teyit ettirmek gerek yani... </p><p></p><p>Sahte ürünler ya antepte üretiliyor ya da çinde üretilip iran üzerinden ülkemize kaçak sokuluyor...</p><p></p><p>Geçen yıl coragen adlı kurt ilacına dikkat edin dendi piyasada... Çok fazla sahtesi piyasaya sürülmüş dendi... Korkumdan coragen alıp atamadım... Onun yerine aynı aktifi bulunduran Sygenta Ampligo kullandim... Teyit ettirebileceğim biri yok ki...!!!</p><p></p><p>Genelde yerli firmalardan hektaşın ürünlerinin çok sahtesi yapılırdı... En çok da hekplan adlı ürünün... Bu yıl safa tarımın ürünlerinin de sahtesi çok diyolar piyasada...</p><p></p><p>Piyasada en çok hangi ilaçlar tutuluyorsa onda çok oluyor sahtelik... Adamlar kurnaz...!!!</p><p></p><p>Yalnizca ilaçlarda sahtelik olsa gübrede de oluyor sahte ürün...!!! En çok 20.20, Dap ve ürede yapıliyormuş... Satilan malin hepsi değil arasına serpiştiriyorlarmış sahte ürünleri... 20 ton 20.20, Dap veya üre aldiniz diyelim bunun iki üç tonu sahte... Farkına bile varamazsiniz...!!! Ben bu yüzden 20.20 kullanmiyorum... Daha az bilinen ve satilan 20.32 kullaniyorum... 20.32.0.15.1 Hem 15 kükürt ve 1 çinko var... Herşeyde kullanıyorum... Üreyi de direk igsaştan getirten bayiden aliyorum... Başkasınınkini korkumdan kullanmıyorum... Kaya tuzuyla yapiyorlarmis sahte ureyi... </p><p></p><p>Dikkat edin bu tür sahteliklere... Kendinizce önlemler geliştirin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci54, post: 1321177, member: 248"] Sahte ilaçlar da karekodlu oluyor... Bizlerin fiziki olarak ayırd etmesi pek mümkün olmuyor... Ancak o karekodun fotosunu, seri numarasını ve tarihinin filan fotosunu çekip o firmada çalışan birini bulup ona yollar ve teyit ettirebiliriz... Genelde sahte satanlar hepsini değilde malın bir kısmını sahte satıyor bildiğim kadarıyla... Yuzde yirmisi otuzu gibi... Her ambalajın tek tek fotosunu çekip teyit ettirmek gerek yani... Sahte ürünler ya antepte üretiliyor ya da çinde üretilip iran üzerinden ülkemize kaçak sokuluyor... Geçen yıl coragen adlı kurt ilacına dikkat edin dendi piyasada... Çok fazla sahtesi piyasaya sürülmüş dendi... Korkumdan coragen alıp atamadım... Onun yerine aynı aktifi bulunduran Sygenta Ampligo kullandim... Teyit ettirebileceğim biri yok ki...!!! Genelde yerli firmalardan hektaşın ürünlerinin çok sahtesi yapılırdı... En çok da hekplan adlı ürünün... Bu yıl safa tarımın ürünlerinin de sahtesi çok diyolar piyasada... Piyasada en çok hangi ilaçlar tutuluyorsa onda çok oluyor sahtelik... Adamlar kurnaz...!!! Yalnizca ilaçlarda sahtelik olsa gübrede de oluyor sahte ürün...!!! En çok 20.20, Dap ve ürede yapıliyormuş... Satilan malin hepsi değil arasına serpiştiriyorlarmış sahte ürünleri... 20 ton 20.20, Dap veya üre aldiniz diyelim bunun iki üç tonu sahte... Farkına bile varamazsiniz...!!! Ben bu yüzden 20.20 kullanmiyorum... Daha az bilinen ve satilan 20.32 kullaniyorum... 20.32.0.15.1 Hem 15 kükürt ve 1 çinko var... Herşeyde kullanıyorum... Üreyi de direk igsaştan getirten bayiden aliyorum... Başkasınınkini korkumdan kullanmıyorum... Kaya tuzuyla yapiyorlarmis sahte ureyi... Dikkat edin bu tür sahteliklere... Kendinizce önlemler geliştirin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt