PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci54" data-source="post: 1321215" data-attributes="member: 248"><p>Kullanan soyleyecek bilemiyorum...</p><p>Opera Maxin iki muadili var</p><p>1. Astranova Anbimex</p><p>2. Safa Kalibre</p><p></p><p>Bugune kadar bu ikisini kullanani duymadim</p><p></p><p>Karşılaştırmayı aynı yıl aynı tarlada yan yana uygulayip gormek gerek...!!!</p><p></p><p>Fiyat olarak da ne durumdalar bilmiyorum...</p><p></p><p>Opera maxin fiyatini uc yerden aldim ben </p><p>1. 450</p><p>2. 550</p><p>3. 600</p><p></p><p>Duett super içinde</p><p>1. 450</p><p>2. 520</p><p>3. 600 </p><p></p><p>Ayni ürünlerde bu kadar fiyat farkı olması çok ilginç...!!!</p><p></p><p>Spotçuluk denen birşey var... Tamam da bu kadar mı fiyat farkı olur yaa...!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci54, post: 1321215, member: 248"] Kullanan soyleyecek bilemiyorum... Opera Maxin iki muadili var 1. Astranova Anbimex 2. Safa Kalibre Bugune kadar bu ikisini kullanani duymadim Karşılaştırmayı aynı yıl aynı tarlada yan yana uygulayip gormek gerek...!!! Fiyat olarak da ne durumdalar bilmiyorum... Opera maxin fiyatini uc yerden aldim ben 1. 450 2. 550 3. 600 Duett super içinde 1. 450 2. 520 3. 600 Ayni ürünlerde bu kadar fiyat farkı olması çok ilginç...!!! Spotçuluk denen birşey var... Tamam da bu kadar mı fiyat farkı olur yaa...!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt