PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1321227" data-attributes="member: 86165"><p>Valla fahiş fiyatlı satan yerler de var acayip ucuz teklif eden yerler de var tanıdık bildik malının arkasında duran bayilerden 3e 5e bakmadan almakta fayda var.</p><p></p><p>Tebuconazole için neden tek başına mantıklı olmadığını düşünüyorsun peki hocam ? Amacına en uygun etken madde o diye biliyorum. Fiyatı nedir bilmiyorum ancak 2. pas ilacı olarak mayıs başında alan atacam ben onu. O zamana kadar zaten ne kökboğaz ne septorya riski kalıyor. Biraz belki kahverengi pas. </p><p></p><p>Kökboğaz ve pas için hastalık belirtisi başlamadan zamanında önlem alınca ben uzun yıllardır hiç belirti görmeden hasada kadar geliyor. Yani pas ile ilgili riski kalmayacak atmayı düşündüğüm dönem. Amaç sadece daha uzun süre yeşil kalmasını sağlamak e biraz da pasa önlem olur geç yağmurlara karşı yeterli olur diye düşünüyorum. </p><p></p><p>Opera max çok iyi. 2 sefer 150 - 150 kullanılabilir. Bayer prosaro ve soligor da çok güzel ürünler ilk duett üzerine bunlar da çok iyi olur ama pahalı diye kullanma gereği duymadım hiç şuana kadar. Şuan fiyatları nasıl onu da hiç bilmiyorum.</p><p></p><p>Tebuconazole içerikli ya da yeşil süresini uzatma amaçlı hangi etken madde hangi marka önerirsin?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1321227, member: 86165"] Valla fahiş fiyatlı satan yerler de var acayip ucuz teklif eden yerler de var tanıdık bildik malının arkasında duran bayilerden 3e 5e bakmadan almakta fayda var. Tebuconazole için neden tek başına mantıklı olmadığını düşünüyorsun peki hocam ? Amacına en uygun etken madde o diye biliyorum. Fiyatı nedir bilmiyorum ancak 2. pas ilacı olarak mayıs başında alan atacam ben onu. O zamana kadar zaten ne kökboğaz ne septorya riski kalıyor. Biraz belki kahverengi pas. Kökboğaz ve pas için hastalık belirtisi başlamadan zamanında önlem alınca ben uzun yıllardır hiç belirti görmeden hasada kadar geliyor. Yani pas ile ilgili riski kalmayacak atmayı düşündüğüm dönem. Amaç sadece daha uzun süre yeşil kalmasını sağlamak e biraz da pasa önlem olur geç yağmurlara karşı yeterli olur diye düşünüyorum. Opera max çok iyi. 2 sefer 150 - 150 kullanılabilir. Bayer prosaro ve soligor da çok güzel ürünler ilk duett üzerine bunlar da çok iyi olur ama pahalı diye kullanma gereği duymadım hiç şuana kadar. Şuan fiyatları nasıl onu da hiç bilmiyorum. Tebuconazole içerikli ya da yeşil süresini uzatma amaçlı hangi etken madde hangi marka önerirsin? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt