PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday ithalatında tarihi rekor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1263908" data-attributes="member: 52817"><p>Sanki Biz bilmiyoruz üretimin önemini [emoji20]</p><p>Biz farkında değiliz hazıra yanaşmanın</p><p>Daha dün bunu iş yerinde tartıştık. [emoji4]</p><p>Şehirdeki insana göre çiftçi çok para kazanıyor muş [emoji848] </p><p>sen paranın anasını ağlatıyorsun köyde kalarak </p><p>Şehirden bakınca öyleymiş. </p><p>Köylerimizde genç adam kalmadı Cemal </p><p>Bu gelecek için çok kötü bir durum </p><p>Küçük bir aile işletme tarihe gitti şuan geri gelir mi istesek gelir. </p><p>Benim arazim yok bıraktım</p><p>Ben istemez miyim toprakla uğraşmayı </p><p>Atadan kalan meslek ile </p><p>Şuan köyler de bu işi yapan kaç genç var</p><p>Yapanların çoğu 40 50 yaş üstü onlarda 10 15 sene hadi diyelim </p><p>Ya 20 yıl sonrası ne olacak ben bunun kaygısındayım </p><p>Dün unutmayıp iyi bilip geleceğe plan yapacaksın. </p><p>Şu şartlarda bu nasıl mümkün olabilir o da var. </p><p></p><p> ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1263908, member: 52817"] Sanki Biz bilmiyoruz üretimin önemini [emoji20] Biz farkında değiliz hazıra yanaşmanın Daha dün bunu iş yerinde tartıştık. [emoji4] Şehirdeki insana göre çiftçi çok para kazanıyor muş [emoji848] sen paranın anasını ağlatıyorsun köyde kalarak Şehirden bakınca öyleymiş. Köylerimizde genç adam kalmadı Cemal Bu gelecek için çok kötü bir durum Küçük bir aile işletme tarihe gitti şuan geri gelir mi istesek gelir. Benim arazim yok bıraktım Ben istemez miyim toprakla uğraşmayı Atadan kalan meslek ile Şuan köyler de bu işi yapan kaç genç var Yapanların çoğu 40 50 yaş üstü onlarda 10 15 sene hadi diyelim Ya 20 yıl sonrası ne olacak ben bunun kaygısındayım Dün unutmayıp iyi bilip geleceğe plan yapacaksın. Şu şartlarda bu nasıl mümkün olabilir o da var. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday ithalatında tarihi rekor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt