PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1091183" data-attributes="member: 57777"><p>Nedense birileri ısrarla bu forumda bilgi için değil sorun çıkarmak için bulunuyorlar</p><p>Daha önceden bir ekip vardı, sürekli dertleri kavga gürültü idi, onlar gitti yerlerine başkaları geldi</p><p>Memleketleri,aynı zihniyetleri aynı,yöntem aynı sadece isimler farklı vede tesadüfe bakın ki onlar gittikten belirli bir süre sonra bunlar ortaya çıkmaya başladılar, acaba gidenler forumda sıkıntı yaratmak için farklı bir isimle geri mi geldiler diye düşünmeden edemiyorum</p><p>Ortada bir iddia yok bir dayatma yok sadece geçmiş 3 dönemin maliyetleri belki birilerine katkı yapar diye paylaşıldı, ama işe bakınki çoğuda yazılanı okumadan yorum yapmaya başladılar, olmayan bölgeler eklendi olmayan maliyetler işin içine dahil edildi. </p><p>Sanki bu ülkede ortalama ideal maliyet nedir diye bir tartışma varda herkes ona göre yorum yapmaya başladı</p><p>Benim niyetim belki birilerine bir katkı sağlarım diye paylaşım yaptım, bu maliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak yerine birileri ısrarla karşı tarafı karalama derdine düştüler bu tür insanlara açıkça söylüyorum Tekirdağın, yada eskişehir bir köyündeki kapısının önündeki 2 hayvanı güdemeyen birisi kalmış benim hakkımda olumsuz yorum yapması umurumda bile değil</p><p>Herkes yaptığı yorumla karakterini yansıtır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1091183, member: 57777"] Nedense birileri ısrarla bu forumda bilgi için değil sorun çıkarmak için bulunuyorlar Daha önceden bir ekip vardı, sürekli dertleri kavga gürültü idi, onlar gitti yerlerine başkaları geldi Memleketleri,aynı zihniyetleri aynı,yöntem aynı sadece isimler farklı vede tesadüfe bakın ki onlar gittikten belirli bir süre sonra bunlar ortaya çıkmaya başladılar, acaba gidenler forumda sıkıntı yaratmak için farklı bir isimle geri mi geldiler diye düşünmeden edemiyorum Ortada bir iddia yok bir dayatma yok sadece geçmiş 3 dönemin maliyetleri belki birilerine katkı yapar diye paylaşıldı, ama işe bakınki çoğuda yazılanı okumadan yorum yapmaya başladılar, olmayan bölgeler eklendi olmayan maliyetler işin içine dahil edildi. Sanki bu ülkede ortalama ideal maliyet nedir diye bir tartışma varda herkes ona göre yorum yapmaya başladı Benim niyetim belki birilerine bir katkı sağlarım diye paylaşım yaptım, bu maliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak yerine birileri ısrarla karşı tarafı karalama derdine düştüler bu tür insanlara açıkça söylüyorum Tekirdağın, yada eskişehir bir köyündeki kapısının önündeki 2 hayvanı güdemeyen birisi kalmış benim hakkımda olumsuz yorum yapması umurumda bile değil Herkes yaptığı yorumla karakterini yansıtır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt