PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="karga" data-source="post: 1091296" data-attributes="member: 54402"><p>bence arkadaşa gereksizce fazla yüklenilmiş nasil yaparsan öyle olur </p><p>geçen bir ardaşla oturduk onun yaptığı işçiliği hesap yaptık geçen senenin </p><p></p><p>ayçiçek yerlerine goble çekimi 1 litre mazot</p><p>kurt balta ayak arkasında tırmık olan makine ekim 1litre </p><p>2 defa üst gübre ot ilacı dolaşma falan 2 litre mazot</p><p>nakliye 1 litre mazot</p><p>toplam 5litre 20tl</p><p>togum kendi buğdayı 20kg 20tl</p><p>20kg üre 20 tl</p><p>20kg 26nitrat 14 tl</p><p>taban gübresi kullanılmamiştır </p><p>biçim 18 tl</p><p>ot ilacı hammer 10wp 0.50kurüş</p><p>bizim burada icar 50tl</p><p></p><p>toplam 142.50tl</p><p>pas süne kokboğaz bit herhangi bir yaprak gubresi kullanınmamıştır</p><p>rumeli cinsi buğday ortalama 400kg buğday biçilmiş tmo ya 926kurüştan teslim etmiş 50 kuruş desteği alınmiştır </p><p></p><p> not: bizim burda sap para etmiyor </p><p></p><p>unutugumuz bir gider varmı ?</p><p></p><p>ayrıca benim yaptığım işçilik dekar başi 200tl buluyor ben ort 450kg biçtim 903kurüştan sattım ben zarardayım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karga, post: 1091296, member: 54402"] bence arkadaşa gereksizce fazla yüklenilmiş nasil yaparsan öyle olur geçen bir ardaşla oturduk onun yaptığı işçiliği hesap yaptık geçen senenin ayçiçek yerlerine goble çekimi 1 litre mazot kurt balta ayak arkasında tırmık olan makine ekim 1litre 2 defa üst gübre ot ilacı dolaşma falan 2 litre mazot nakliye 1 litre mazot toplam 5litre 20tl togum kendi buğdayı 20kg 20tl 20kg üre 20 tl 20kg 26nitrat 14 tl taban gübresi kullanılmamiştır biçim 18 tl ot ilacı hammer 10wp 0.50kurüş bizim burada icar 50tl toplam 142.50tl pas süne kokboğaz bit herhangi bir yaprak gubresi kullanınmamıştır rumeli cinsi buğday ortalama 400kg buğday biçilmiş tmo ya 926kurüştan teslim etmiş 50 kuruş desteği alınmiştır not: bizim burda sap para etmiyor unutugumuz bir gider varmı ? ayrıca benim yaptığım işçilik dekar başi 200tl buluyor ben ort 450kg biçtim 903kurüştan sattım ben zarardayım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt