PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Arslanlar 5070" data-source="post: 1091384" data-attributes="member: 56325"><p>Huzur bozan giden bi ekip vardı giden bi ekip vardı diyenler, bi yorumla ne konu bıraktı ne konunun amacını bıraktı..</p><p>Başlığa bak edilen yapılan yorumlara bak , gidenler iyiki gitmiş yaw baktım da seviye atlamışız ....</p><p></p><p>Ayrıca ben bilmem üç yıl burdayım beş yıl buradayım diyenler iyi bilsin 7 8 yıla yakındır gerek işlerden giremeyip şifre unutmasindan gerek başka nedenlerden başka nicklerle 7 8 yıla yakın burdayım, buradayım mustafa iyi bilir... bu güne kadar tek bi kişiyle ne siyaset yüzünden ne başka bi sorun yüzünden tartışmam kavga etmem gönül bozmam yoktur , faydalı bulduğum bi yorumu bilgiyi tecrübeyi not alır gerekirse deneyip uygularım okadar başka da hiç bişey umrumda olmaz ki olmayacak da ... </p><p></p><p>Fazla afilli konuşmayı becermem ama bildiğim bişey var delikanlı adam giden kimsenin kendini savunmayı bile secmeyen ( ki isteseler çok iyi yaparlar bunu ) kişilerin arkasından konuşmaz huzur bozucular vs. Vs. Demez </p><p></p><p>Hele hele o kişiler memleketin her kesiminden sayısız insanlara faydası yararı olan kişiler ise..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arslanlar 5070, post: 1091384, member: 56325"] Huzur bozan giden bi ekip vardı giden bi ekip vardı diyenler, bi yorumla ne konu bıraktı ne konunun amacını bıraktı.. Başlığa bak edilen yapılan yorumlara bak , gidenler iyiki gitmiş yaw baktım da seviye atlamışız .... Ayrıca ben bilmem üç yıl burdayım beş yıl buradayım diyenler iyi bilsin 7 8 yıla yakındır gerek işlerden giremeyip şifre unutmasindan gerek başka nedenlerden başka nicklerle 7 8 yıla yakın burdayım, buradayım mustafa iyi bilir... bu güne kadar tek bi kişiyle ne siyaset yüzünden ne başka bi sorun yüzünden tartışmam kavga etmem gönül bozmam yoktur , faydalı bulduğum bi yorumu bilgiyi tecrübeyi not alır gerekirse deneyip uygularım okadar başka da hiç bişey umrumda olmaz ki olmayacak da ... Fazla afilli konuşmayı becermem ama bildiğim bişey var delikanlı adam giden kimsenin kendini savunmayı bile secmeyen ( ki isteseler çok iyi yaparlar bunu ) kişilerin arkasından konuşmaz huzur bozucular vs. Vs. Demez Hele hele o kişiler memleketin her kesiminden sayısız insanlara faydası yararı olan kişiler ise.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt