PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday taban fiyatları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 574300" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: buğday taban fiyatları?</strong></p><p></p><p>Evet TMO alımfiyatı tavan fiyat yazmalıydım doğrusunu söylediniz sn. erdal600</p><p></p><p>şimdi Almanyadada buğday 11 protein ve 14 proteinli olarak fiaytlanmakta</p><p></p><p>sanırım bizde 10.5 den 11.5 e çıkarılırken herzaman olduğu gibi ölçüsüz davranılmış olundu ve keseri kendine yontanların bunda payı büyük olsa gerek</p><p></p><p>her işimizi yaparken ölçüyü kaçırıyoruz</p><p></p><p>bu ekmeklik buğdayda protein değeri 11 olmalıydı, ilk baştan 10,5 olmamalıydı zaten</p><p></p><p>ama şimdi 11.5 protein değeri demekle hiç olmadı</p><p></p><p>ne zaman uluslararası standartlara uygun işler yapıcaz?</p><p></p><p>11.5 değere çekmek akla ziyan bir iş</p><p></p><p>neye dayanarak 11.5 </p><p></p><p>bu iş böyle baştan sağma olmamalıydı gerçektende</p><p></p><p>konuya değinmeniz çok güzel oldu sn. erdal600 </p><p></p><p>gerekli şikayet mutlaka yapılıp bu konuda kamuoyu oluşturulması ve adil değer olan 11 protein değere geçilmesi ve yanlışlığın düzeltilmesi acilen sağlanmalı diyorum, saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 574300, member: 31244"] [b]Ynt: buğday taban fiyatları?[/b] Evet TMO alımfiyatı tavan fiyat yazmalıydım doğrusunu söylediniz sn. erdal600 şimdi Almanyadada buğday 11 protein ve 14 proteinli olarak fiaytlanmakta sanırım bizde 10.5 den 11.5 e çıkarılırken herzaman olduğu gibi ölçüsüz davranılmış olundu ve keseri kendine yontanların bunda payı büyük olsa gerek her işimizi yaparken ölçüyü kaçırıyoruz bu ekmeklik buğdayda protein değeri 11 olmalıydı, ilk baştan 10,5 olmamalıydı zaten ama şimdi 11.5 protein değeri demekle hiç olmadı ne zaman uluslararası standartlara uygun işler yapıcaz? 11.5 değere çekmek akla ziyan bir iş neye dayanarak 11.5 bu iş böyle baştan sağma olmamalıydı gerçektende konuya değinmeniz çok güzel oldu sn. erdal600 gerekli şikayet mutlaka yapılıp bu konuda kamuoyu oluşturulması ve adil değer olan 11 protein değere geçilmesi ve yanlışlığın düzeltilmesi acilen sağlanmalı diyorum, saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday taban fiyatları?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt