PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday taban fiyatları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyyraz" data-source="post: 577157" data-attributes="member: 44478"><p><strong>Ynt: buğday taban fiyatları?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben buğdaylarımı dün saray ajans ' a teslim ettim. buğaylarımın cinsi aldane ve experia. protein değerleri 14,38 nem 13,67 geldi. 682 kuruş taban fiyat verdiler. eğer nem 12 değerlerinde çıksaydı 690 kuruşa kadar fiyat yükselecekti. buradan arkadaşlara tavsiyem buğday sülolarınızı kesinlikle branda ile örtmeyin ben buğdayların altına ve üstüne branda serdim. tavuklar dağıtmasın diye ama nem çok yüksek geldi.aynı gün biçtiğimiz dayımın buğdayları bir hafta açıkta durdu onun nem oranı 12 lerde geldi ve buğdayları 688 kuruştan gitti. bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor. yükleme yapılırken akşam saatlerinde yapmak en doğrusu hatta gece yapılması en güzeli. çünki gece buğday soğuyor ve nem oranıda düşük oluyor. ofis genelde flamura 85 experia aldane ve selimiye cinsi buğdaylara iyi fiyat veriyor.pehlivan cinsi buğdayda fiyat çok düşük gidiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyyraz, post: 577157, member: 44478"] [b]Ynt: buğday taban fiyatları?[/b] arkadaşlar ben buğdaylarımı dün saray ajans ' a teslim ettim. buğaylarımın cinsi aldane ve experia. protein değerleri 14,38 nem 13,67 geldi. 682 kuruş taban fiyat verdiler. eğer nem 12 değerlerinde çıksaydı 690 kuruşa kadar fiyat yükselecekti. buradan arkadaşlara tavsiyem buğday sülolarınızı kesinlikle branda ile örtmeyin ben buğdayların altına ve üstüne branda serdim. tavuklar dağıtmasın diye ama nem çok yüksek geldi.aynı gün biçtiğimiz dayımın buğdayları bir hafta açıkta durdu onun nem oranı 12 lerde geldi ve buğdayları 688 kuruştan gitti. bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor. yükleme yapılırken akşam saatlerinde yapmak en doğrusu hatta gece yapılması en güzeli. çünki gece buğday soğuyor ve nem oranıda düşük oluyor. ofis genelde flamura 85 experia aldane ve selimiye cinsi buğdaylara iyi fiyat veriyor.pehlivan cinsi buğdayda fiyat çok düşük gidiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday taban fiyatları?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt