PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Buğday tarlası neden çavdar getirir.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1226387" data-attributes="member: 22934"><p>Seyrek ekilen yerlerde hic yanma olmadi mayis yagmurunuda yeyince baya guzel oldu.Taban gubresi olarak dap ve sulfati karistirip ekiyorum ozellikle kumsal arazide sulfat daha guzel verim yaptiriyor.Bu sene sonmez bugdayi ektim.komsularimizda pehlivan ektiler.Tarlalarimizin toprak ozellikleri ayniydi kumsal tarlaydi.Ben sonmez ektim onlar pehlivan ektiler.Sonmez iyi dayandi yanmadi yagmur yaginca kendini kurtardi.Pehlivanlar kisacik kaldi yandi. Bu sene Allah izin verirse 20 kg dan ekcem ekmeden once yada ilk yagmurlardan once tarlaya humik asit cinko ve deniz yosunu atmayi dusunuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1226387, member: 22934"] Seyrek ekilen yerlerde hic yanma olmadi mayis yagmurunuda yeyince baya guzel oldu.Taban gubresi olarak dap ve sulfati karistirip ekiyorum ozellikle kumsal arazide sulfat daha guzel verim yaptiriyor.Bu sene sonmez bugdayi ektim.komsularimizda pehlivan ektiler.Tarlalarimizin toprak ozellikleri ayniydi kumsal tarlaydi.Ben sonmez ektim onlar pehlivan ektiler.Sonmez iyi dayandi yanmadi yagmur yaginca kendini kurtardi.Pehlivanlar kisacik kaldi yandi. Bu sene Allah izin verirse 20 kg dan ekcem ekmeden once yada ilk yagmurlardan once tarlaya humik asit cinko ve deniz yosunu atmayi dusunuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Buğday tarlası neden çavdar getirir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt