PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Buğday tarlası neden çavdar getirir.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1226391" data-attributes="member: 22934"><p>Bizim ordada bayram sonu arpalar bicilir bizim bicerciler bu sene doguya gitmedi koyde bicecekler.3 Yıldir ust uste bugday ektigim sulu tarlam var bu sene baya ot getirdi.yine ekcem arpa yada makarnalik kiziltan dusunuyorum.Bugday ekiminide ilk yagmurlardan sonrasina birakmak nasil olur acaba. deneme amacli ektigim yeri ocakta ekimden artan bugdayi direk patlaticinin ustune mibzerle ekmistim.cikinca merdane cektim ustunede 20 kg can attim.Ekinkökü olmasina ragmen baya guzel oldu.Eger bu sene 2 kez azotlu gubreleme yapsaydik bugdaylar daha fazla yanardi.Subatta ure atmadim mart basinda sadece 20 kg can attim bugdaylara.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1226391, member: 22934"] Bizim ordada bayram sonu arpalar bicilir bizim bicerciler bu sene doguya gitmedi koyde bicecekler.3 Yıldir ust uste bugday ektigim sulu tarlam var bu sene baya ot getirdi.yine ekcem arpa yada makarnalik kiziltan dusunuyorum.Bugday ekiminide ilk yagmurlardan sonrasina birakmak nasil olur acaba. deneme amacli ektigim yeri ocakta ekimden artan bugdayi direk patlaticinin ustune mibzerle ekmistim.cikinca merdane cektim ustunede 20 kg can attim.Ekinkökü olmasina ragmen baya guzel oldu.Eger bu sene 2 kez azotlu gubreleme yapsaydik bugdaylar daha fazla yanardi.Subatta ure atmadim mart basinda sadece 20 kg can attim bugdaylara. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Buğday tarlası neden çavdar getirir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt