PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday tohumu ve verimi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 1049240" data-attributes="member: 25346"><p>midas 330ile 370 kg rumeli 350 ila 400 kilogram midas 2.ekim rumeli sertifikalı ilk ekim midas 11,5 protein rumeli 13,75 protein yerler kıraç kumsal ama nadas taban gübresi tozlu idi akmadı tıkama yaptı (igsaş tan uzak durun bize buradaki bayi dayadı siz dayandırmayın )bazı tarlalara 8 kg ancak taban gübresi aktı buna rağman mustafa denizlinin deyimi ile şartlar dahilinde alacağım en iyi sonuç.. trakyalı iseniz aynı buğdayları ekeceksenis benim verim çarpı 2 yapın iç anadoluluiseniz sulu veya taban arazi ise çarpı 1,5 kıraç kumsalsa benimki ile aynı verimi alırsınız diye tahmin ediyorum .. kırıkkale keskinden selamlar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 1049240, member: 25346"] midas 330ile 370 kg rumeli 350 ila 400 kilogram midas 2.ekim rumeli sertifikalı ilk ekim midas 11,5 protein rumeli 13,75 protein yerler kıraç kumsal ama nadas taban gübresi tozlu idi akmadı tıkama yaptı (igsaş tan uzak durun bize buradaki bayi dayadı siz dayandırmayın )bazı tarlalara 8 kg ancak taban gübresi aktı buna rağman mustafa denizlinin deyimi ile şartlar dahilinde alacağım en iyi sonuç.. trakyalı iseniz aynı buğdayları ekeceksenis benim verim çarpı 2 yapın iç anadoluluiseniz sulu veya taban arazi ise çarpı 1,5 kıraç kumsalsa benimki ile aynı verimi alırsınız diye tahmin ediyorum .. kırıkkale keskinden selamlar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday tohumu ve verimi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt