PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Buğday ve arpa azaldı mısır üretimi arttı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ALİ DURMUŞŞŞŞŞ" data-source="post: 621475" data-attributes="member: 28020"><p><strong>Ynt: Buğday ve arpa azaldı mısır üretimi arttı!</strong></p><p></p><p>ben kendi bölgem için söyleyeyim. bizim burda buğday + soya ağırlııkta.2011 yılında pamuk ağırlıktaydı fazlasıyla. 2012 de ise millet mısıra yöneldi şimdi de buğdaya yönelen çok bizim burda. bu yıl mısır ekenlerin çoğu buğday ekti. bizde mısıra yöneldik ağırlıkla. hatta 2012 de yapılan tarım bakanlığının araştırmasına göre kimi bölge mısırı azaltırken kimi bölgede azalıp para eder düşüncesiyle çoğaltmış. mısırın azalacağını bende pek sanmam Abi. çünkü mısırı iç anadoluda da ekiliyor çoğunlukla ekilen bi ürün. ama bu yıl ki para etmeme durumu birazda olsa azalacağı durumunda diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALİ DURMUŞŞŞŞŞ, post: 621475, member: 28020"] [b]Ynt: Buğday ve arpa azaldı mısır üretimi arttı![/b] ben kendi bölgem için söyleyeyim. bizim burda buğday + soya ağırlııkta.2011 yılında pamuk ağırlıktaydı fazlasıyla. 2012 de ise millet mısıra yöneldi şimdi de buğdaya yönelen çok bizim burda. bu yıl mısır ekenlerin çoğu buğday ekti. bizde mısıra yöneldik ağırlıkla. hatta 2012 de yapılan tarım bakanlığının araştırmasına göre kimi bölge mısırı azaltırken kimi bölgede azalıp para eder düşüncesiyle çoğaltmış. mısırın azalacağını bende pek sanmam Abi. çünkü mısırı iç anadoluda da ekiliyor çoğunlukla ekilen bi ürün. ama bu yıl ki para etmeme durumu birazda olsa azalacağı durumunda diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Buğday ve arpa azaldı mısır üretimi arttı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt