PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday Yeri Hazırlama :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 424305" data-attributes="member: 919"><p>Değerli dostlar;</p><p>Dedem vefat ettiği için işler bana kaldı. Tarlaları da hicara vermekten vazgeçtik. Bu sene de yerlere buğday ekecez. Ayçiçek yerleriydi. Ben diyorum ki tarlaya enine ve boyuna tam çapraz goble çekip ardından bi aysan ve tırmık çekip ekmek istiyorum. Sizce nasıldır? Ayrıca tarlaya ne gibi ilaçlar ve gübre atmalıyım ekimden önce. Ve bu atacağım ilaç ve gübreyi hangi aşamadan sonra atmalıyım. Sizlerden tarlayı hazırlamadan biçimine kadar, buğday için hangi işlemlerin ne zaman aralığında yapılması gerektiğini yazmanızı istiyorum. Eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca hersene Flamura-85 cinsi buğday ekerdik. Bu sene biraz farklı tohum denemek istiyorum. Bizim Trakya bölgesine hangisi iyi gider. Hangisini tüccar tutar ? 2 seneden beri buğday ekmediğimiz için piyasayı bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 424305, member: 919"] Değerli dostlar; Dedem vefat ettiği için işler bana kaldı. Tarlaları da hicara vermekten vazgeçtik. Bu sene de yerlere buğday ekecez. Ayçiçek yerleriydi. Ben diyorum ki tarlaya enine ve boyuna tam çapraz goble çekip ardından bi aysan ve tırmık çekip ekmek istiyorum. Sizce nasıldır? Ayrıca tarlaya ne gibi ilaçlar ve gübre atmalıyım ekimden önce. Ve bu atacağım ilaç ve gübreyi hangi aşamadan sonra atmalıyım. Sizlerden tarlayı hazırlamadan biçimine kadar, buğday için hangi işlemlerin ne zaman aralığında yapılması gerektiğini yazmanızı istiyorum. Eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca hersene Flamura-85 cinsi buğday ekerdik. Bu sene biraz farklı tohum denemek istiyorum. Bizim Trakya bölgesine hangisi iyi gider. Hangisini tüccar tutar ? 2 seneden beri buğday ekmediğimiz için piyasayı bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Buğday Yeri Hazırlama :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt