PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday Yetiştiriciliği ve Biyolojik Preparatlarla Kaplama Uygulamaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adurak59" data-source="post: 1453158" data-attributes="member: 77588"><p>Kullandığınız doz düşükmüş. Ekmeden önce kaplama yaparsanız bence sorun olmaz. Solucan gübresini ben bu sene hem kaplamada hem de tarlaya 1 lt/dekar olarak kullandım. Kaplamaya bor da ilave ettim ve sanırım bütün yararlı bakteri ve mikorizayı öldürdüm. Borik asit menşeili bor kesinlikle kullanmayın. Bunu sonradan öğrendim. Yalnız solucan gübresini tarlaya attığım ve atmadığım yerlerde muazzam bir fark oldu. Şöyle ki solucan gübresini tarlanın kuvvetli yerlerine atmadım. Attığım yerlerde hiç kök hastalığı olmadı ama kullanmadığım en kuvvetli yerlerde take all buğdayı mahvetti. Wormy solucan gübresini tavsiye ederim. Memelerde tıkama yapabiliyor eğer memedeki filtreyi çıkartırsanız sorun olmuyor. Marmarasolla fiyat farkı olarak muazzam ucuz. Çok yoğun kıvamlı bir sıvı solucan gübresi. Tarlanın uydu fotoğrafını ekliyorum. Açık yeşil ve sarıya kaçan yerler sıvı solucan gübresinin değmediği ve hasta olan yerler. Koyu yeşiller aynı yerde döndüğüm yerler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adurak59, post: 1453158, member: 77588"] Kullandığınız doz düşükmüş. Ekmeden önce kaplama yaparsanız bence sorun olmaz. Solucan gübresini ben bu sene hem kaplamada hem de tarlaya 1 lt/dekar olarak kullandım. Kaplamaya bor da ilave ettim ve sanırım bütün yararlı bakteri ve mikorizayı öldürdüm. Borik asit menşeili bor kesinlikle kullanmayın. Bunu sonradan öğrendim. Yalnız solucan gübresini tarlaya attığım ve atmadığım yerlerde muazzam bir fark oldu. Şöyle ki solucan gübresini tarlanın kuvvetli yerlerine atmadım. Attığım yerlerde hiç kök hastalığı olmadı ama kullanmadığım en kuvvetli yerlerde take all buğdayı mahvetti. Wormy solucan gübresini tavsiye ederim. Memelerde tıkama yapabiliyor eğer memedeki filtreyi çıkartırsanız sorun olmuyor. Marmarasolla fiyat farkı olarak muazzam ucuz. Çok yoğun kıvamlı bir sıvı solucan gübresi. Tarlanın uydu fotoğrafını ekliyorum. Açık yeşil ve sarıya kaçan yerler sıvı solucan gübresinin değmediği ve hasta olan yerler. Koyu yeşiller aynı yerde döndüğüm yerler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday Yetiştiriciliği ve Biyolojik Preparatlarla Kaplama Uygulamaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt