PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
bugdaya aralik doneminde sulfat mi uremi atilmali ? sizce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_22" data-source="post: 1363587" data-attributes="member: 80759"><p>aycicegi bicildikten sonra ciguli ile saplari kiyiyoruz. sonra bi goble yapiyoruz. humik asit ve cinko tabana holderle atiyoruz kovaylada bu sene bazi yerlere 30 kg 20 20 bazi yerlere de 15 kg 20-20 15 kg dap sactim.arkadan merdaneli aysan ve m2 ye 550 adet gelecek sekilde humik asit cinko lamordor ve kimil bocek ilaci ile elenmis tohumu izli olarak kurda kusa diyerek ekiyoruz.aralik civari 10-15 kg sulfat atiyorum.bu sene ure aticam . subat basi 10-15 kg arasi ure. mart basi 10-15 kg ure .nitrat hava sartlarina gore yagisli gecicekse duruma gore 1 kez 20 kg ve ya duruma gore. mart sonu nisan basi 10-15 kg 26 can ve nisan sonu mayis basi basi 10-15 kg 26 nitrat. kesin rakam vermiyorum cunku tarlalatin potansiyellerine ve yagis durumlarina gore gubre miktarlarini arttiriyorum.Ama minimum dekara 25 kg azot getiriyorum kardeslenme sonu gibi ot ilaclamasi axial lancelot genelde kokbogaz input pas operamax. en az 2 kez de yaprak gubrelemesi cinko magnezyum ure aminoasit vs .ben 2 yildir boyle yapiyorum memnunuz. herkese hayirli sezonlar suandada ekime devam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_22, post: 1363587, member: 80759"] aycicegi bicildikten sonra ciguli ile saplari kiyiyoruz. sonra bi goble yapiyoruz. humik asit ve cinko tabana holderle atiyoruz kovaylada bu sene bazi yerlere 30 kg 20 20 bazi yerlere de 15 kg 20-20 15 kg dap sactim.arkadan merdaneli aysan ve m2 ye 550 adet gelecek sekilde humik asit cinko lamordor ve kimil bocek ilaci ile elenmis tohumu izli olarak kurda kusa diyerek ekiyoruz.aralik civari 10-15 kg sulfat atiyorum.bu sene ure aticam . subat basi 10-15 kg arasi ure. mart basi 10-15 kg ure .nitrat hava sartlarina gore yagisli gecicekse duruma gore 1 kez 20 kg ve ya duruma gore. mart sonu nisan basi 10-15 kg 26 can ve nisan sonu mayis basi basi 10-15 kg 26 nitrat. kesin rakam vermiyorum cunku tarlalatin potansiyellerine ve yagis durumlarina gore gubre miktarlarini arttiriyorum.Ama minimum dekara 25 kg azot getiriyorum kardeslenme sonu gibi ot ilaclamasi axial lancelot genelde kokbogaz input pas operamax. en az 2 kez de yaprak gubrelemesi cinko magnezyum ure aminoasit vs .ben 2 yildir boyle yapiyorum memnunuz. herkese hayirli sezonlar suandada ekime devam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
bugdaya aralik doneminde sulfat mi uremi atilmali ? sizce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt