PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda başak taslağı süreçleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="semih serdar okudan" data-source="post: 958799" data-attributes="member: 49203"><p><strong>Ynt: Buğdayda başak taslağı süreçleri</strong></p><p></p><p>Konya ovasında küçük farklılıklar olmak şartıyla 10 mayısta başaklnma başladı.22 mayıs itibariyle çieklenme başlıyor.Bundan sonra sırayla süt olum nişasta olum tam olum.takribi hasat tarihi 5 temmuz ve sonrası.şu an itibariy toplam azotun %85 i alındı yapılan araştırmalara göre orta anadolu şartlarına göre şu anda bitki m kareye günlük 5 litre su tüketiyor bu su sağlığı takrde oluşan çiçeklrin büyük bir kısmı oluşmuş ve dolgun olarak hasat edilecek sağlanamaz ise yaklaşık %10 dane ve % 10 ağırlık kaybı olacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="semih serdar okudan, post: 958799, member: 49203"] [b]Ynt: Buğdayda başak taslağı süreçleri[/b] Konya ovasında küçük farklılıklar olmak şartıyla 10 mayısta başaklnma başladı.22 mayıs itibariyle çieklenme başlıyor.Bundan sonra sırayla süt olum nişasta olum tam olum.takribi hasat tarihi 5 temmuz ve sonrası.şu an itibariy toplam azotun %85 i alındı yapılan araştırmalara göre orta anadolu şartlarına göre şu anda bitki m kareye günlük 5 litre su tüketiyor bu su sağlığı takrde oluşan çiçeklrin büyük bir kısmı oluşmuş ve dolgun olarak hasat edilecek sağlanamaz ise yaklaşık %10 dane ve % 10 ağırlık kaybı olacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda başak taslağı süreçleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt