PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda dolu zararı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1277149" data-attributes="member: 56425"><p>Benim de umudum yok. Ama yinede başvuracağım. Çeltikte başıma geldi utanmasalar rapor bile tutmayacaklardı. Ama bu sefer cimere fotoğraflarıyla bildireceğim memnun kalmaz isem. Ayçiçekleri çıkmış ben çıkmamış sanıyordum onlarında yaptakları kopmuş. Sigorta işini ağırdan almışız gitti 90 dönüm çiçek. 2019 çok vahim geçecek anlaşıldı. Hakkımızda hayorlısı artık. Çok şükür ek gelirimiz var. Ya olmayan ne yapsın. </p><p></p><p>Sonra derler çiftçiye yağdırıyoruz. Ülkemizde tarım politikaları sayesinde kaderine terkedilmiş iflasın eşiğind giden çiftçilerin sayısı artıyor ve akbabalar sıraya geçmiş bekliyor. </p><p></p><p>Tuzu kuru olan bir kaç bilmişimiz var ya sakın atlamasın nezaket falan göstermem çok pis kalp kırarım. Vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1277149, member: 56425"] Benim de umudum yok. Ama yinede başvuracağım. Çeltikte başıma geldi utanmasalar rapor bile tutmayacaklardı. Ama bu sefer cimere fotoğraflarıyla bildireceğim memnun kalmaz isem. Ayçiçekleri çıkmış ben çıkmamış sanıyordum onlarında yaptakları kopmuş. Sigorta işini ağırdan almışız gitti 90 dönüm çiçek. 2019 çok vahim geçecek anlaşıldı. Hakkımızda hayorlısı artık. Çok şükür ek gelirimiz var. Ya olmayan ne yapsın. Sonra derler çiftçiye yağdırıyoruz. Ülkemizde tarım politikaları sayesinde kaderine terkedilmiş iflasın eşiğind giden çiftçilerin sayısı artıyor ve akbabalar sıraya geçmiş bekliyor. Tuzu kuru olan bir kaç bilmişimiz var ya sakın atlamasın nezaket falan göstermem çok pis kalp kırarım. Vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda dolu zararı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt