PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Buğdayda Gübre önerisi olan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ebay06" data-source="post: 1261610" data-attributes="member: 76880"><p>Biraz öyle oldu abi ısrar üzerine getirttiriyoruz. Gübre bile sıkıntılı geçen yıl 33 lük niyetlenmiştim almak için kısıtlı miktarda getirdikleri için alamamıştım mecburen nakit almıştım. Geçen hafta uğradım koskoca bölgede toplamda 34 ton 33 lük gübre geriye kalanına üre getirtecekmis 26 lık gelecek mi dedim hayır getirmeyeceğim diyor böyle bir durumdada insanlar mecburen üre almak durumunda kalıyor. Hatta yan ilçemizdeki üre fiyatıyla bizdeki bile farklılık gösteriyor yan ilçede 2100 tl vadeli satış yapılıyor bizimkinde 2200 tl vadeli satış neden böyle diye sordum onların elinde geçen yıldan fazla ürün varmış stokluymus o nedenle elindekini eritmek için ve geçen yılın fiyatına yakın fiyattan satıyorlarmış, hal böyle olunca neden kooperatifler stoklama yapmıyor yani 20 20 gibi gübreler bekledikçe taş gibi oluyor ama üre ile dap gubresinde pek öyle taşlaşma olmuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebay06, post: 1261610, member: 76880"] Biraz öyle oldu abi ısrar üzerine getirttiriyoruz. Gübre bile sıkıntılı geçen yıl 33 lük niyetlenmiştim almak için kısıtlı miktarda getirdikleri için alamamıştım mecburen nakit almıştım. Geçen hafta uğradım koskoca bölgede toplamda 34 ton 33 lük gübre geriye kalanına üre getirtecekmis 26 lık gelecek mi dedim hayır getirmeyeceğim diyor böyle bir durumdada insanlar mecburen üre almak durumunda kalıyor. Hatta yan ilçemizdeki üre fiyatıyla bizdeki bile farklılık gösteriyor yan ilçede 2100 tl vadeli satış yapılıyor bizimkinde 2200 tl vadeli satış neden böyle diye sordum onların elinde geçen yıldan fazla ürün varmış stokluymus o nedenle elindekini eritmek için ve geçen yılın fiyatına yakın fiyattan satıyorlarmış, hal böyle olunca neden kooperatifler stoklama yapmıyor yani 20 20 gibi gübreler bekledikçe taş gibi oluyor ama üre ile dap gubresinde pek öyle taşlaşma olmuyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Buğdayda Gübre önerisi olan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt