PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Buğdayda Gübre önerisi olan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aygün 10" data-source="post: 1262031" data-attributes="member: 3789"><p>Yalniz çalışıyorum,oğullarım okuyor.Inan bazen çok ariyorum.Yardim etmelerini. </p><p>Khumati kutularla yeteri kadar aliyorum.Bütün ekilişlerime başlarken atacagim diye. </p><p>Ama sezon gelince bazen telaşeden trafikten atamadigim,Oluyor, tabi o yil geçmiş oluyor.Bir defa 2017 atmıştım.Tarla kapkara oldu.Traktörün jantlarin da hala belli gibi.</p><p>Verim artışı;üst üste ekimlerime rağmen verimlerim artiyor.Ama tek sebebi bu mu?</p><p> bilmiyorum.</p><p>Daha önceden 3-5 yil gibi,bahçe için orgüb markali kükürtlü leonarditin günü geçmişlerini, 20 tl gibi hesapli aliyordum.Bahçede belli etti verimi.</p><p>Belirttiginiz ürünleri araştırayım varmi bakalim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygün 10, post: 1262031, member: 3789"] Yalniz çalışıyorum,oğullarım okuyor.Inan bazen çok ariyorum.Yardim etmelerini. Khumati kutularla yeteri kadar aliyorum.Bütün ekilişlerime başlarken atacagim diye. Ama sezon gelince bazen telaşeden trafikten atamadigim,Oluyor, tabi o yil geçmiş oluyor.Bir defa 2017 atmıştım.Tarla kapkara oldu.Traktörün jantlarin da hala belli gibi. Verim artışı;üst üste ekimlerime rağmen verimlerim artiyor.Ama tek sebebi bu mu? bilmiyorum. Daha önceden 3-5 yil gibi,bahçe için orgüb markali kükürtlü leonarditin günü geçmişlerini, 20 tl gibi hesapli aliyordum.Bahçede belli etti verimi. Belirttiginiz ürünleri araştırayım varmi bakalim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Buğdayda Gübre önerisi olan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt