PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda güpreleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1286709" data-attributes="member: 4066"><p>Biz tarlayı ektik bir hesap çektik dekara 17 kg. Tohum. Açıkçası biraz üzüldük. Sonra dedik bu tarlaya fazla gübre atıp kardeşlenmeyi güçlü yaparız ki verim kaybı olmasın. Sonra yağmur yağdı kontrole gittik tarla süper çıkmış. İlk kontrole gittiğimiz gün çektiğim resimleri yükledim. Daha önce foruma yuklemistim.</p><p>Sonrası yukarıda yazdığım gübreleme yi gerçekleştirdik. 2 defa pas 1 defa kök boğazı ilacı kullandik. Bu yıl bölgemizde hava şartları çok iyi geçti dolayisi ile sansliydik. Bölgemizde çok iyi bir sezon gecirdik. Her ay yağış vardı ve her yağmur öncesi gübre attık. </p><p>Ortalamada 750 kg verim aldık bazı tarlalar 800 ve yukasi yaptığını düşünüyoruz. Bazı arpa cinsleri 900 kg ve yukarısı verim verdi. Bizim arpa 850 kg verdi. </p><p>[ATTACH=full]39775[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1286709, member: 4066"] Biz tarlayı ektik bir hesap çektik dekara 17 kg. Tohum. Açıkçası biraz üzüldük. Sonra dedik bu tarlaya fazla gübre atıp kardeşlenmeyi güçlü yaparız ki verim kaybı olmasın. Sonra yağmur yağdı kontrole gittik tarla süper çıkmış. İlk kontrole gittiğimiz gün çektiğim resimleri yükledim. Daha önce foruma yuklemistim. Sonrası yukarıda yazdığım gübreleme yi gerçekleştirdik. 2 defa pas 1 defa kök boğazı ilacı kullandik. Bu yıl bölgemizde hava şartları çok iyi geçti dolayisi ile sansliydik. Bölgemizde çok iyi bir sezon gecirdik. Her ay yağış vardı ve her yağmur öncesi gübre attık. Ortalamada 750 kg verim aldık bazı tarlalar 800 ve yukasi yaptığını düşünüyoruz. Bazı arpa cinsleri 900 kg ve yukarısı verim verdi. Bizim arpa 850 kg verdi. [ATTACH=full]39775[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda güpreleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt