PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday'da Ortalama Verimler?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1056411" data-attributes="member: 16201"><p>Ben bu yıl da adagio cinsi buğday ekimi yaptım.Verimler çok çok güzeldi 600 kg hayal ederken önceki yıl çerezlik ayçekirdeği ektiğim tarladan 733 kg verim aldım.2.Kez anıza ektiğim tarladan ise 5000-550 kg arası verim aldım.dönüme(1000m2)25 kg süper ekin gübresi.25 kg ise üre kullandım.Bunların yanında iki kez yaprak gübresi,1kez de kök boğaz çürüklüğü önleyici (soufrex) ve pas ilacı kullandım.Önceleri bu verimler bizim için hayaldi.Adagio sağolsun çok iyi kazanç sağladı bize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1056411, member: 16201"] Ben bu yıl da adagio cinsi buğday ekimi yaptım.Verimler çok çok güzeldi 600 kg hayal ederken önceki yıl çerezlik ayçekirdeği ektiğim tarladan 733 kg verim aldım.2.Kez anıza ektiğim tarladan ise 5000-550 kg arası verim aldım.dönüme(1000m2)25 kg süper ekin gübresi.25 kg ise üre kullandım.Bunların yanında iki kez yaprak gübresi,1kez de kök boğaz çürüklüğü önleyici (soufrex) ve pas ilacı kullandım.Önceleri bu verimler bizim için hayaldi.Adagio sağolsun çok iyi kazanç sağladı bize. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday'da Ortalama Verimler?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt