PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday'da Tohum Yatağı Hazırlığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="qarizmatiqa" data-source="post: 555173" data-attributes="member: 24473"><p><strong>Ynt: Buğday ekecem bu sene tarlayı nasıl hazırlıyım</strong></p><p></p><p>pullukla sürümden sonra çıkan kesseklerı de parçalaman gerekıyor diskaro vanvey rotatıl gibi işleme aletlerı işini görecektır sonra da tapan çekmen lazım merdane de olur daha sonra ekımı yapabılırsın ama benım önerım yanına bılen bırını al hem pulluk ayarını hem mıbzer ayarını öğretsın sana.... eğer ekeceğin tarla çoksa birde silindir almanı tavsiye ederım ekımden sonra toprağı sıkıştırarak soğuk almasını ve kuşun zarar vermesını engeller ama yerın azsa 40 50 dönum için bence gerek yoktur teşekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qarizmatiqa, post: 555173, member: 24473"] [b]Ynt: Buğday ekecem bu sene tarlayı nasıl hazırlıyım[/b] pullukla sürümden sonra çıkan kesseklerı de parçalaman gerekıyor diskaro vanvey rotatıl gibi işleme aletlerı işini görecektır sonra da tapan çekmen lazım merdane de olur daha sonra ekımı yapabılırsın ama benım önerım yanına bılen bırını al hem pulluk ayarını hem mıbzer ayarını öğretsın sana.... eğer ekeceğin tarla çoksa birde silindir almanı tavsiye ederım ekımden sonra toprağı sıkıştırarak soğuk almasını ve kuşun zarar vermesını engeller ama yerın azsa 40 50 dönum için bence gerek yoktur teşekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday'da Tohum Yatağı Hazırlığı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt