PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğdayımın durumu bu şekilde daha ne yapabilirim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hamsidost" data-source="post: 958685" data-attributes="member: 56449"><p><strong>Ynt: buğdayımın durumu bu şekilde daha ne yapabilirim</strong></p><p></p><p>azot eksikliğide görünüyo buğdayda arkadaşlar dediğiniz gibi taban da gübre görmemiş kardeşlenme çok zayıf bu saatten sonra tek sey sulamak gerisi şukur etmek Hocam sırasıyla sıralayım ben size</p><p></p><p>1- Münavebeye gitmek tarlada</p><p>2- Toprak hazırlıgı önemlidir</p><p>3- tohum çeşidi secimi</p><p>4- güpreleme ben size ortalama bir gübreleme önerisi yazayım</p><p></p><p>Ekerken tabana Süper ekin gübresi 15 kg </p><p>Mart başı 15 kg üre </p><p>nisan başı 13 kg nitrat </p><p>mayı başı 12 kg amonyum sülfat </p><p></p><p>ayrıca ot ilaçlamasında dekara yarım kilo üre sıvı, çinko 500 gr, ot ilacı </p><p>(gübrelemede toprak analizi yaptırısanız daha detaylı yardımcı olabilirm)</p><p>Bunlar sulu kosullarda ayrıca ve daha ufak tefek detaylarda mevcut</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hamsidost, post: 958685, member: 56449"] [b]Ynt: buğdayımın durumu bu şekilde daha ne yapabilirim[/b] azot eksikliğide görünüyo buğdayda arkadaşlar dediğiniz gibi taban da gübre görmemiş kardeşlenme çok zayıf bu saatten sonra tek sey sulamak gerisi şukur etmek Hocam sırasıyla sıralayım ben size 1- Münavebeye gitmek tarlada 2- Toprak hazırlıgı önemlidir 3- tohum çeşidi secimi 4- güpreleme ben size ortalama bir gübreleme önerisi yazayım Ekerken tabana Süper ekin gübresi 15 kg Mart başı 15 kg üre nisan başı 13 kg nitrat mayı başı 12 kg amonyum sülfat ayrıca ot ilaçlamasında dekara yarım kilo üre sıvı, çinko 500 gr, ot ilacı (gübrelemede toprak analizi yaptırısanız daha detaylı yardımcı olabilirm) Bunlar sulu kosullarda ayrıca ve daha ufak tefek detaylarda mevcut [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğdayımın durumu bu şekilde daha ne yapabilirim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt