PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 905555" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Buğdaylar Çıkışta</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sağ ol Yusuf Abi. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ahmet, toprağa, dolayısı ile bitkiye zarar verecek en son şey, organik madde, dolayısı ile hayvan gübresidir. </p><p></p><p>Hepsine değil, sadece 1 dekarda deneyin. O yıl oradan (hastalık, afet vs anormal bir durum olmadığı taktirde) ekstra hiçbir uygulama yapmadan 500kg/da ' dan az verim alın, bir daha sitede tek bir yorum yapmayacağım. Bu kadar net konuşuyorum. </p><p></p><p>2 şartım var:</p><p></p><p>1-) gübre yanmış (fermante) olacak. </p><p>2-) yüzeye homojen dağıtıldıktan hemen sonra sürülüğ toprak altına aşınacak. </p><p></p><p>Hepsi bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 905555, member: 21067"] [b]Ynt: Buğdaylar Çıkışta[/b] Sağ ol Yusuf Abi. Ahmet, toprağa, dolayısı ile bitkiye zarar verecek en son şey, organik madde, dolayısı ile hayvan gübresidir. Hepsine değil, sadece 1 dekarda deneyin. O yıl oradan (hastalık, afet vs anormal bir durum olmadığı taktirde) ekstra hiçbir uygulama yapmadan 500kg/da ' dan az verim alın, bir daha sitede tek bir yorum yapmayacağım. Bu kadar net konuşuyorum. 2 şartım var: 1-) gübre yanmış (fermante) olacak. 2-) yüzeye homojen dağıtıldıktan hemen sonra sürülüğ toprak altına aşınacak. Hepsi bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt