PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 967051" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: Buğdaylar Çıkışta</strong></p><p></p><p>Bu güne kadar vermiş olduğun bilğilerden dolayı tekrar teşekkürler ALLAH razı olsun Yılmaz bey.</p><p>bu proteyin işi ilk cıktığı yıldan beri ofise buğday verdiğim yok ,ilk yıl ofis kantarında baya bi münakaşa cıkarıp yemin ettimdi vermem ofise buğday bundan sonra diye.</p><p>bu proteyin vs ölcümü yapan cihazı taa o zmn sevmedim zaten.</p><p>şimdi %21 kesinti buna ilave nakliye ,stopaj vs kesintisi derken bizim buğdaylar yine tüccar fiyatına denk gelir. </p><p>tonu 1700 tl ye bir ton uğraşla bulunduğun yerde adı sanı bilinmeyen odeska buğday getirtip ek ve yarı fiyatına geri sat valla bu mubarek gün ben buna sebep olanları sevgiyle anıyorum .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 967051, member: 35264"] [b]Ynt: Buğdaylar Çıkışta[/b] Bu güne kadar vermiş olduğun bilğilerden dolayı tekrar teşekkürler ALLAH razı olsun Yılmaz bey. bu proteyin işi ilk cıktığı yıldan beri ofise buğday verdiğim yok ,ilk yıl ofis kantarında baya bi münakaşa cıkarıp yemin ettimdi vermem ofise buğday bundan sonra diye. bu proteyin vs ölcümü yapan cihazı taa o zmn sevmedim zaten. şimdi %21 kesinti buna ilave nakliye ,stopaj vs kesintisi derken bizim buğdaylar yine tüccar fiyatına denk gelir. tonu 1700 tl ye bir ton uğraşla bulunduğun yerde adı sanı bilinmeyen odeska buğday getirtip ek ve yarı fiyatına geri sat valla bu mubarek gün ben buna sebep olanları sevgiyle anıyorum . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt