PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 967065" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Buğdaylar Çıkışta</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Eksperya kılçıklı. Sorun olabilir. Aldane yada bezostaja-1 gibi kılçıksız bi cins olabilir. </p><p></p><p>Yalnız ciddi uyuz oldum ama. Adama diyorum ki, 'arkadaşım bi poşet numune getireyim, bak bakalım buğday yemlik mi, ekmeklik mi kendin gör'</p><p></p><p>Di mi yani? Sen görmediğin, bilmediğin, tanımadığın bi mahsül hakkında nasıl ön yargı yaparsın? Hayır numune getireyim, ölç, gör buğdayı diyorum, 'ölçmem' diyor. Ne emmeye, ne gömmeye. </p><p></p><p>Baktı iş büyüyecek, 'protein 10.5 ' in altında olursa alamıyoruz, ona göre getirirsin' dedi. Dedim proteyin 10 bile olsa alacaksın. Nasıl almıyorsun! </p><p></p><p>'Proteyin 10.5 ' ten düşük olunca 720 liradan alıyoruz' dedi. </p><p></p><p>Yav buğdayı 780 liradan hemen alacak tüccar var zaten. </p><p></p><p>Valla bir buğday alacaklar ama, yok fiyat oyunları, yok kıl eksperler vs illallah ettirdiler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 967065, member: 21067"] [b]Ynt: Buğdaylar Çıkışta[/b] Eksperya kılçıklı. Sorun olabilir. Aldane yada bezostaja-1 gibi kılçıksız bi cins olabilir. Yalnız ciddi uyuz oldum ama. Adama diyorum ki, 'arkadaşım bi poşet numune getireyim, bak bakalım buğday yemlik mi, ekmeklik mi kendin gör' Di mi yani? Sen görmediğin, bilmediğin, tanımadığın bi mahsül hakkında nasıl ön yargı yaparsın? Hayır numune getireyim, ölç, gör buğdayı diyorum, 'ölçmem' diyor. Ne emmeye, ne gömmeye. Baktı iş büyüyecek, 'protein 10.5 ' in altında olursa alamıyoruz, ona göre getirirsin' dedi. Dedim proteyin 10 bile olsa alacaksın. Nasıl almıyorsun! 'Proteyin 10.5 ' ten düşük olunca 720 liradan alıyoruz' dedi. Yav buğdayı 780 liradan hemen alacak tüccar var zaten. Valla bir buğday alacaklar ama, yok fiyat oyunları, yok kıl eksperler vs illallah ettirdiler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylar Çıkışta
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt