PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
buğdaylar çok seyrek çıktı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CAGLAR BIYIK" data-source="post: 673118" data-attributes="member: 26979"><p>arkadaşlar bu yıl ilk kez basıma gelıyor ekım ayı basında ekım yaptık tüm tarlalara kate cinsı dekara 1000m kare 24 kg tohum attım her yıl aynı miktarda atıyorum çünkü fakat ekım yaptıktan sonra yagıs hiç olmadı aralık ayında bir miktar yagmur oldu tam ekınler çıkıcak diye sevinirken kıs bastırdı kıs ayı boyunca tarlalar kapkaraydı şimdi baharla birlikte biraz yeserme basladı ama ekinleri gezdim abartmıyorum tohumun enfazla yarısı çıkabilmis çok moralım bozuldu hemen üre aldım dekara 12 kg attım attığım gunun aksamı karla karısık yağmur yağdı ve eridi gübre arkadaslar merak ediyorum acaba kardeslenmeyle bu açık kapanabilirmi tecrübeli arkadaslarımın bilgi ve deneyımlerini yazmasını bekliyorum yada daha önce basınıza böyle birsey geldiyse paylasın lütfen benim sorduğum bazı arkadaslar ekimde attığım dap gübrenın uzun süre tohumun yanında kaldığından tohumu çürüttüğünü söylüyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CAGLAR BIYIK, post: 673118, member: 26979"] arkadaşlar bu yıl ilk kez basıma gelıyor ekım ayı basında ekım yaptık tüm tarlalara kate cinsı dekara 1000m kare 24 kg tohum attım her yıl aynı miktarda atıyorum çünkü fakat ekım yaptıktan sonra yagıs hiç olmadı aralık ayında bir miktar yagmur oldu tam ekınler çıkıcak diye sevinirken kıs bastırdı kıs ayı boyunca tarlalar kapkaraydı şimdi baharla birlikte biraz yeserme basladı ama ekinleri gezdim abartmıyorum tohumun enfazla yarısı çıkabilmis çok moralım bozuldu hemen üre aldım dekara 12 kg attım attığım gunun aksamı karla karısık yağmur yağdı ve eridi gübre arkadaslar merak ediyorum acaba kardeslenmeyle bu açık kapanabilirmi tecrübeli arkadaslarımın bilgi ve deneyımlerini yazmasını bekliyorum yada daha önce basınıza böyle birsey geldiyse paylasın lütfen benim sorduğum bazı arkadaslar ekimde attığım dap gübrenın uzun süre tohumun yanında kaldığından tohumu çürüttüğünü söylüyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
buğdaylar çok seyrek çıktı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt