PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylara kök boğaz ilacı attım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1397007" data-attributes="member: 54456"><p>Dün bende 300 dekar input+combi+amino asit verdim. 60 dekarına rauma verdim..Arpada sarı pas külleme filan olmadığı için bir daha girmeyede gerek kalmayacak.15 dönüm yere atamadım.Karasular patlamış bir yere girdim zor çıktım.3-4 senedir karasular patlamazdı bu sene allah bereketini verdi kar yağmur çok oldu.Bugünde çok hafifi bir yağış oldu daha iyi oldu.Nisanın 4 ünde güzel yağmur gösteriyor.Bir gün öncesindende 15 kg nitrat atıp bir daha tarlalara girmeyecem.Zaten arpa hepsi.Kalite önemli olmadığı için süneye filan gerek yok.Geçen sene bu günlerde tarlada süneler görürdük bu sene soğuklardan bir hareket yok tarlalarda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1397007, member: 54456"] Dün bende 300 dekar input+combi+amino asit verdim. 60 dekarına rauma verdim..Arpada sarı pas külleme filan olmadığı için bir daha girmeyede gerek kalmayacak.15 dönüm yere atamadım.Karasular patlamış bir yere girdim zor çıktım.3-4 senedir karasular patlamazdı bu sene allah bereketini verdi kar yağmur çok oldu.Bugünde çok hafifi bir yağış oldu daha iyi oldu.Nisanın 4 ünde güzel yağmur gösteriyor.Bir gün öncesindende 15 kg nitrat atıp bir daha tarlalara girmeyecem.Zaten arpa hepsi.Kalite önemli olmadığı için süneye filan gerek yok.Geçen sene bu günlerde tarlada süneler görürdük bu sene soğuklardan bir hareket yok tarlalarda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylara kök boğaz ilacı attım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt