PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarda son durum(2025)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Buğday22" data-source="post: 1469343" data-attributes="member: 84930"><p>Amino asit hiç atmadım hiç sadece 28 Martta Üre ve Nitrat gübresini son defa atmıştım bugün sadece birinci pas uygulaması yapıldı bir de ben bu sene geç başladım gübre atmaya mesela normalde Ocakta ilk Üreleri atardım bu sezon gübre gelmedi derken Ocak ayında soğuk ve kar yağışlı havayı es geçip 15 Şubatta ilk Üreyi attım ardından 16 Martta Üre Nİtrat karışımı yaptım ardından 10 gün geçmeden son uygulamayı yapıp dekara toplamda 22 kg saf azotu bıraktım..Son pas ile birlikte Yieldon ve Fetrilion Combi 2 veya Haifa DKP girecem..Aslında Stoller K nib de çok iyi çok kaliteli bir ürün onun dışında silisyum içerikli Diasil Power var..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğday22, post: 1469343, member: 84930"] Amino asit hiç atmadım hiç sadece 28 Martta Üre ve Nitrat gübresini son defa atmıştım bugün sadece birinci pas uygulaması yapıldı bir de ben bu sene geç başladım gübre atmaya mesela normalde Ocakta ilk Üreleri atardım bu sezon gübre gelmedi derken Ocak ayında soğuk ve kar yağışlı havayı es geçip 15 Şubatta ilk Üreyi attım ardından 16 Martta Üre Nİtrat karışımı yaptım ardından 10 gün geçmeden son uygulamayı yapıp dekara toplamda 22 kg saf azotu bıraktım..Son pas ile birlikte Yieldon ve Fetrilion Combi 2 veya Haifa DKP girecem..Aslında Stoller K nib de çok iyi çok kaliteli bir ürün onun dışında silisyum içerikli Diasil Power var.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarda son durum(2025)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt