PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarda son durum böyle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azoxystrobin" data-source="post: 1019744" data-attributes="member: 58522"><p>Bir süre öncesine kadar mesleğime soğuma noktasına kadar geldim, artık kendimi yormaktan vazgeçtim ve geri plana çekildim.Üreticiler ile yaşadığım bu iletişim problemi o kadar zihnime işlemiş ki rüyalarımda bile ''köylü kurnazlığı'' tavırlarıyla yaklaşan insanlara bir şeyler öğretmeye çalışıyordum, artık kendi hallerine bıraktım.Olmayacağını anladım, zaten 1-2 ay önce de iş sahamı değiştirmeye karar verdim.Kendine bir şeyler katmak, daha fazla kazanmak isteyen zaten telefon açıyor soruyor,yeni iş yerime ziyarete geliyor yada mahalle kahvesinde yakalıyor, çay söylüyor.Biz de o insanları kırmıyoruz tarlasına kadar gidiyoruz, bilgimizi aktarıyoruz. Ancak; dededen kalma, mahalle baskısına göre üretim yapanlar, zamanında ayağına gelen mühendise çok biliyorum havalarında laf sokmaya çalışan üreticiler zaten 1 nesil sonra yok olacaklar.Bu işi zamanın gereklerine göre yerine getirenler , kafayı biraz çalıştıranlar ayakta kalacak.Size de tavsiyem; onları kendi haline bırakın, sizi 5-10 yıl geriden takip etsinler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azoxystrobin, post: 1019744, member: 58522"] Bir süre öncesine kadar mesleğime soğuma noktasına kadar geldim, artık kendimi yormaktan vazgeçtim ve geri plana çekildim.Üreticiler ile yaşadığım bu iletişim problemi o kadar zihnime işlemiş ki rüyalarımda bile ''köylü kurnazlığı'' tavırlarıyla yaklaşan insanlara bir şeyler öğretmeye çalışıyordum, artık kendi hallerine bıraktım.Olmayacağını anladım, zaten 1-2 ay önce de iş sahamı değiştirmeye karar verdim.Kendine bir şeyler katmak, daha fazla kazanmak isteyen zaten telefon açıyor soruyor,yeni iş yerime ziyarete geliyor yada mahalle kahvesinde yakalıyor, çay söylüyor.Biz de o insanları kırmıyoruz tarlasına kadar gidiyoruz, bilgimizi aktarıyoruz. Ancak; dededen kalma, mahalle baskısına göre üretim yapanlar, zamanında ayağına gelen mühendise çok biliyorum havalarında laf sokmaya çalışan üreticiler zaten 1 nesil sonra yok olacaklar.Bu işi zamanın gereklerine göre yerine getirenler , kafayı biraz çalıştıranlar ayakta kalacak.Size de tavsiyem; onları kendi haline bırakın, sizi 5-10 yıl geriden takip etsinler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarda son durum böyle
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt