PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAYLARIMI PULLUK KULLANMADAN EKECEĞİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan_mkp" data-source="post: 1174689" data-attributes="member: 74001"><p>tarlaya pullukmu çizelmi kazayağımı çekileceğinden çok toprağın neye ihtiyacı olduğu önemli daha öncede defalarca bu konuyu tartıştık.</p><p>tarla hangi üründen çıktı ekilecek ürünün kök yapısı toprağın içindeki organik madde durumu susuyu ne kadar tutabiliyor. herkes tarlasını iyi kötü tanıyor bizim bzyır tarlalar pulluk sürümü olunca daha iyi su tutuyor adamın toprak yapısı bölgenin yağmır durumu iyidir suyu tutar organik madde miktarı iyidir direk anıza bile ekse olur.</p><p>toprak su tutmaz ona göre kabartırsın hava almasını sağlarsın organik madde takviyesi hayvansal gübre ister çevirirsin. illaki bu takımla ekilir diye bir kurala bağlamak yanlış oluyor.</p><p>ben genelde sürüm iyi diye düşünüyorum ama kendi toprak yapımıza göre konuşuyorum.</p><p>işin özü toprağa tohuma göre takım seçilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan_mkp, post: 1174689, member: 74001"] tarlaya pullukmu çizelmi kazayağımı çekileceğinden çok toprağın neye ihtiyacı olduğu önemli daha öncede defalarca bu konuyu tartıştık. tarla hangi üründen çıktı ekilecek ürünün kök yapısı toprağın içindeki organik madde durumu susuyu ne kadar tutabiliyor. herkes tarlasını iyi kötü tanıyor bizim bzyır tarlalar pulluk sürümü olunca daha iyi su tutuyor adamın toprak yapısı bölgenin yağmır durumu iyidir suyu tutar organik madde miktarı iyidir direk anıza bile ekse olur. toprak su tutmaz ona göre kabartırsın hava almasını sağlarsın organik madde takviyesi hayvansal gübre ister çevirirsin. illaki bu takımla ekilir diye bir kurala bağlamak yanlış oluyor. ben genelde sürüm iyi diye düşünüyorum ama kendi toprak yapımıza göre konuşuyorum. işin özü toprağa tohuma göre takım seçilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAYLARIMI PULLUK KULLANMADAN EKECEĞİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt