PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1328312" data-attributes="member: 86165"><p>Fotoğraflar bugün 3 nisana ait. 21 martta fungusit + yaprak gübrelemesi yapmıştım.</p><p></p><p>120 gram priaxor</p><p>50 gram çinko sülfat</p><p>50 gram demir sülfat</p><p>50 gram mangan sülfat</p><p>150 gram magnezyum sülfat</p><p>100 gram üre </p><p>100 gram amino asit </p><p></p><p>Bu kadr sülfatlı gübreyi fungusit ilacı ile karıştırmaya çekiniyordum açıkçası, nisan sonu mayıs başı pas ilacı uygulaması olsa cesaret edemezdim ancak yağışlı ve serin havalara güvenip attım. Üste bindirdiğim yerler de oldu bir cep kısmı var tarlanın orada bile hiç bir yakma yapmamış. Benzer uygulamalar için bir veri niteliği taşıdığı için paylaşıyorum 13. gün sonunda herhangi bir negatif etkisi olmamış. </p><p></p><p>Ancak ilacına markasına göre değişebilir. Kullanacağınız ilaç firmasının bölge yetkilisiyle mutlaka konuşun uygulama öncesi.</p><p></p><p>[ATTACH=full]46660[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]46661[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]46662[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]46663[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1328312, member: 86165"] Fotoğraflar bugün 3 nisana ait. 21 martta fungusit + yaprak gübrelemesi yapmıştım. 120 gram priaxor 50 gram çinko sülfat 50 gram demir sülfat 50 gram mangan sülfat 150 gram magnezyum sülfat 100 gram üre 100 gram amino asit Bu kadr sülfatlı gübreyi fungusit ilacı ile karıştırmaya çekiniyordum açıkçası, nisan sonu mayıs başı pas ilacı uygulaması olsa cesaret edemezdim ancak yağışlı ve serin havalara güvenip attım. Üste bindirdiğim yerler de oldu bir cep kısmı var tarlanın orada bile hiç bir yakma yapmamış. Benzer uygulamalar için bir veri niteliği taşıdığı için paylaşıyorum 13. gün sonunda herhangi bir negatif etkisi olmamış. Ancak ilacına markasına göre değişebilir. Kullanacağınız ilaç firmasının bölge yetkilisiyle mutlaka konuşun uygulama öncesi. [ATTACH type="full"]46660[/ATTACH] [ATTACH type="full"]46661[/ATTACH] [ATTACH type="full"]46662[/ATTACH] [ATTACH type="full"]46663[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt