PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BUGÜN 100TLA YA HİDROLIK KOL DANA GÖZÜ ALDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 543921" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BUGÜN 100TLA YA HİDROLIK KOL DANA GÖZÜ ALDIM</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yani elektronik bi parça olsa orjinalliğine bakarsın ama bu demir parçası sadece bu kadar pahalı olmamalı.. el insaf diyorum yani % de 1000 kar ediyorlar.. dana gözü veya bi pim nedir ki seri üretimi olan demirlerdir orjinalı falan hikaye zaten bu tur parçaları nh veya başka bi traktör markası üretmiyor bunları hep anlaşmalı yan sanayiden tedarik ediyorlar.. traktörün ana parçaları haricinde aksesuar niteligindeki parçaların %90 ını yan sanayiden karşılar traktör fabrikaları..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 543921, member: 2401"] [b]Ynt: BUGÜN 100TLA YA HİDROLIK KOL DANA GÖZÜ ALDIM[/b] yani elektronik bi parça olsa orjinalliğine bakarsın ama bu demir parçası sadece bu kadar pahalı olmamalı.. el insaf diyorum yani % de 1000 kar ediyorlar.. dana gözü veya bi pim nedir ki seri üretimi olan demirlerdir orjinalı falan hikaye zaten bu tur parçaları nh veya başka bi traktör markası üretmiyor bunları hep anlaşmalı yan sanayiden tedarik ediyorlar.. traktörün ana parçaları haricinde aksesuar niteligindeki parçaların %90 ını yan sanayiden karşılar traktör fabrikaları.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BUGÜN 100TLA YA HİDROLIK KOL DANA GÖZÜ ALDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt