PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
BUGUN KAYSILARI SATTIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 793901" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: BUGUN KAYSILARI SATTIM</strong></p><p></p><p>dediğin doğru ama gerçekden bu 2 3 senedir piyasa çok bozuldu ben şire pazarına götürüyorum adamlar yüzümüze bile bakmıyor ikinci sınıf insan muhamelesi yapıyor babam derki üreetiğini alıcının ayağına götürürsen o ürün ölmüş demekdir türkiyede kayısı kadar zahmetli bir ürün varsa ben kendime insan demeyeceğim 17 sefer elden geçeyor bir kayısı sayamadığımız kadar kayasa girip çıkıyor ben cevize yada kiraza geçmeyi düşünüyorum senede tek sefer iş yapıyorsun yetiyor kayısı illahlah ettiriyor insanı insanlıkda çıkırıyor ne suyu bitiyor ne çifti ne gübresi bitiyor ne ilacı bu meyvayı kim getirdiyse malatyaya aslında onu vermek lazım yetiştirsin kendisi ben sıkıldım şahsen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 793901, member: 38632"] [b]Ynt: BUGUN KAYSILARI SATTIM[/b] dediğin doğru ama gerçekden bu 2 3 senedir piyasa çok bozuldu ben şire pazarına götürüyorum adamlar yüzümüze bile bakmıyor ikinci sınıf insan muhamelesi yapıyor babam derki üreetiğini alıcının ayağına götürürsen o ürün ölmüş demekdir türkiyede kayısı kadar zahmetli bir ürün varsa ben kendime insan demeyeceğim 17 sefer elden geçeyor bir kayısı sayamadığımız kadar kayasa girip çıkıyor ben cevize yada kiraza geçmeyi düşünüyorum senede tek sefer iş yapıyorsun yetiyor kayısı illahlah ettiriyor insanı insanlıkda çıkırıyor ne suyu bitiyor ne çifti ne gübresi bitiyor ne ilacı bu meyvayı kim getirdiyse malatyaya aslında onu vermek lazım yetiştirsin kendisi ben sıkıldım şahsen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
BUGUN KAYSILARI SATTIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt