PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
BUGÜN TD75BNİN YAKITINI DENEDİK....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 790097" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: BUGÜN TD75BNİN YAKITINI DENEDİK....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>işte bayi ile aramızda problemde tam burada çıkıyor bize bunu açıkla diyoruz nasıl aynı yakıyor bu traktörler diyoruz sonuçta biri 55bg diğeri 72 bg mırın-kırın ediyor bide çiftte bu öyle bu böyle yakar diyo yani yaptığımız hesaplara göre tümosanın yakıtı yarı yarıya düşse bile motorun sahibini tatmin etmiyor çünkü daha güçlü bir traktör ondan her şekilde az yakıyor fakat tümosanı satarlar iken hiçbir sıkıntı yoktu belli bir saatten sonra yakıt yarıyarıya düşecekti az yakıp çok çekecekti </p><p></p><p>az daha benide kandıracaklardı tümosana fakat forum sağolsun yaptığı arızaları görünce soğudum tümosandan trakkulüp sayesinde en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 790097, member: 44293"] [b]Ynt: BUGÜN TD75BNİN YAKITINI DENEDİK....[/b] işte bayi ile aramızda problemde tam burada çıkıyor bize bunu açıkla diyoruz nasıl aynı yakıyor bu traktörler diyoruz sonuçta biri 55bg diğeri 72 bg mırın-kırın ediyor bide çiftte bu öyle bu böyle yakar diyo yani yaptığımız hesaplara göre tümosanın yakıtı yarı yarıya düşse bile motorun sahibini tatmin etmiyor çünkü daha güçlü bir traktör ondan her şekilde az yakıyor fakat tümosanı satarlar iken hiçbir sıkıntı yoktu belli bir saatten sonra yakıt yarıyarıya düşecekti az yakıp çok çekecekti az daha benide kandıracaklardı tümosana fakat forum sağolsun yaptığı arızaları görünce soğudum tümosandan trakkulüp sayesinde en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
BUGÜN TD75BNİN YAKITINI DENEDİK....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt